Τραγωδία για τον Νάλντο, πέθανε ο τετράχρονος γιος του

Υπέκυψε ο τετράχρονος γιος του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Νάλντο μετά από σαράντα ημέρες νοσηλείας λόγω αυτοκινητικού δυστυχήματος. 

Τραγωδία για τον Νάλντο, πέθανε ο τετράχρονος γιος του

Θρήνος για το Νάλντο και την οικογένειά του καθώς έφυγε σήμερα από τη ζωή ο τετράχρονος γιος τους Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή της Αντάλιασπορ.

Είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο δύο αυτοκινήτων με μία μηχανή στις 7 Σεπτεμβρίου, με οδηγό του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε το άτυχο παιδάκι να είναι ο πεθερός του Νάλντο.

Ο μικρός Ντέιβι είχε πάθει δύο φορές ανακοπή κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο αλλά κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Όμως τη Δευτέρα (16/10) έγινε γνωστός ο θάνατός του σε ανακοίνωση της τουρκικής ομάδας:

«Δεν θα σε ξεχάσουμε Ντέιβι! Με βαθιά θλίψη μάθαμε ότι έφυγε από τη ζωή ο γιος του ποδοσφαιριστή μας Νάλντο Περέιρα, Ντέιβι, που είχε ένα ατύχημα τον περασμένο μήνα. Είθε ο Θεός να ελεήσει τον μικρό Ντείβι. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στον ποδοσφαιριστή μας Νάλντο και την οικογένειά του, τους αγαπημένους του, τους συγγενείς του και την κοινότητά μας».