Λίβερπουλ: «Έδεσε» με πολυετές συμβόλαιο τον ταλαντούχο Ντόουκ

Ο Μπεν Ντόουκ υπέγραψε νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ.

Λίβερπουλ: «Έδεσε» με πολυετές συμβόλαιο τον ταλαντούχο Ντόουκ

Ο Μπεν Ντόουκ εντάχθηκε στη Λίβερπουλ από τη Σέλτικ έναντι αποζημίωσης περίπου 600.000 λιρών τον Μάρτιο του 2022, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Premier League όταν έγινε 17 ετών τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Ο ακραίος επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του στη Λίβερπουλ λίγες ημέρες πριν υπογράψει το εν λόγω συμβόλαιο, εμφανιζόμενος ως αναπληρωματικός στην αναμέτρηση του Carabao Cup εναντίον της Ντέρμπι Κάουντι.

Ο Ντόουκ αγωνίστηκε κυρίως στις ομάδες νέων της Λίβερπουλ την περασμένη σεζόν, αλλά είχε πέντε συμμετοχές στην πρώτη ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων δύο στην Premier League.

Ο Σκωτσέζος διεθνής κάτω των 21 ετών συμμετείχε σε μεγάλο βαθμό στην προετοιμασία της Λίβερπουλ και έπαιξε από τον πάγκο στην ισοπαλία 1-1 της πρεμιέρας με την Τσέλσι. Έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί.

Ο Ντόουκ συμπεριλήφθηκε στη λίστα της Λίβερπουλ για το Europa League. Η Λίβερπουλ ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Europa League την Πέμπτη (21/9) με την αυστριακή ΛΑΣΚ.

Ο Ντόουκ τράβηξε πραγματικά τα βλέμματα της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ στην προετοιμασία και η εκστρατεία του Europa League θα του δώσει περαιτέρω ευκαιρίες για να αναδείξει πραγματικά τις ικανότητές του.