Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σκέψεις να δοθεί δανεικός ο Πελίστρι

Υπαρκτό είναι το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός ο Φακούντι Πελίστρι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σκέψεις να δοθεί δανεικός ο Πελίστρι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους του Φακούντο Πελίστρι αυτή την εβδομάδα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο δανεισμού του, ώστε να αυξηθεί ο χρόνος συμμετοχής του.

Η Γουότφορντ είναι ανάμεσα στους συλλόγους που ενδιαφέρονται για την προσωρινή μεταγραφή του Πελίστρι, αλλά ο 21χρονος φαίνεται ότι δεν επιθυμεί να μετακομίσει στην ομάδα της Championship.

Ο Πελίστρι έχει επίσης συλλόγους στην Ισπανία που εξετάζουν μια κίνηση για αυτόν, συμπεριλαμβανομένης της Βαλένθια.

Η Γιουνάιτεντ φέρεται να μην έχει αποφασίσει για την ακριβή πορεία της, με τον Έρικ Τεν Χάαχ να δηλώνει πως ο Πελίστρι θα μπορούσε να συνεισφέρει στην πρώτη ομάδα κατά το δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Πελίστρι έκανε το ντεμπούτο του με την Γιουνάιτεντ σχεδόν δυόμισι χρόνια μετά την αγορά του από τον σύλλογο κατά την διάρκεια μιας εμφάνισης ως αλλαγή εναντίον της Τσάρλτον στον προημιτελικό του League Cup.

Η συνάντηση μεταξύ των στελεχών της Γιουνάιτεντ και του στρατοπέδου του Πελίστρι θα βοηθήσει να καθοριστεί το πώς βλέπουν όλοι την κατάσταση. Ο Πελίστρι είναι εξαιρετικός στις προπονήσεις και στην όλη παρουσία του στο Κάρινγκτον, αλλά θέλει να παίζει πιο συχνά.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου Τζον Μάρταου και ο τεχνικός διευθυντής Ντάρεν Φλέτσερ, ο οποίος έχει σημαίνοντα ρόλο στους δανεισμούς, θα συζητήσουν το θέμα με τον Τεν Χάαχ.

Μετά το παιχνίδι με την Τσάρλτον, ο Τεν Χάαχ δήλωσε: "Βλέπω ένα μέλλον σε αυτόν. Τα πηγαίνει πολύ καλά και πρέπει να δούμε τι είναι το καλύτερο. Βλέπετε ότι προοδεύει".

Ο Πελίστρι υπέγραψε στην Γιουνάιτεντ με μεταγραφή 9 εκατομμυρίων λιρών από την Πενιαρόλ τον Οκτώβριο του 2020 και έχει δοθεί δύο φορές δανεικός στην Αλαβές, στην La Liga.

Έχει 10 συμμετοχές με την Ουρουγουάη και ξεκίνησε δύο αγώνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, μπαίνοντας αλλαγή σε έναν ακόμη.