Για το πρώτο βήμα πρόκρισης στη Ρουμανία με την Κλουζ η Πάφος

Αυτό και αν είναι ραντεβού με την ιστορία για την Πάφο. Οι κυπελλούχοι παίζουν στις 20:30 στη Ρουμανία με την Κλουζ, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα πλέι οφ του Conference League, διεκδικώντας την παρουσία τους στο League Phase.

Για το πρώτο βήμα πρόκρισης στη Ρουμανία με την Κλουζ η Πάφος

Οι γαλάζιοι είναι πανέτοιμοι για μεγάλο ραντεβού, με την Κλουζ να αποτελεί ένα μακράν ποιοτικότερο και πιο έμπειρο σύνολο από τις Ζαλγκίρις και ΤΣΣΚΑ 1948 και δεδομένα η μέχρι τώρα ασταθής Πάφος, πρέπει να παρουσιαστεί πολύ πιο σοβαρή για να έχει πιθανότητες θετικού αποτελέσματος. Στα αγωνιστικά, πλην του τραυματία Μελούσο, εκτός για εξωαγωνιστικούς λόγους, συνεχίζει να βρίσκεται ο Κβίντα, η υπόθεση του οποίου ακόμη δεν έχει κλείσει οριστικά.

Διακόσιοι περίπου φίλοι της Πάφου έχουν ταξιδέψει στη Ρουμανία για να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Καρσέδο, ενώ 8-10 χιλιάδες οπαδοί της Κλουζ, θα γεμίσουν τις εξέδρες του «Κονσταντίν Ραντουλέσκου»

Νέο πρόσωπο σε σχέση με τις αναμετρήσεις με ΤΣΣΚΑ 1948, θα είναι ο Λέο Νατέλ, που θα είναι στον πάγκο και σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής αν το επιτρέψουν οι συνθήκες και οι ανάγκες του αποψινού αγώνα. Η Κλουζ δεν τρομάζει, είναι όμως ομάδα με ικανότητα και για την Πάφο οι εξετάσεις είναι δύσκολες, αισιοδοξώντας πως θα τις περάσουν με επιτυχία.

Η πιθανότερη ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο είναι: Ίβουσιτς, Γκολντάρ, Μελούσο, Κορέια, Πηλέας, Ντράκομιρ, Ναμ, Πέπε, Ζάιρο, Ζάζα, Τάνκοβιτς.

Πηγή: protathlima.com