Η προσπάθεια του Ολυμπιακού για Κάρμο, η Πόρτο και το «θέλω» του παίκτη

Ο Νταβίντ Κάρμο θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό γι’ ακόμα μία σεζόν, ενώ το ίδιο θέλουν και οι Πειραιώτες. Τι λένε στην Πορτογαλία.

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού για Κάρμο, η Πόρτο και το «θέλω» του παίκτη

Ο Νταβίντ Κάρμο είναι μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές που έχει κάνει ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν. Ο υψηλόσωμος στόπερ αποκτήθηκε τον Ιανουάριο με τη μορφή του δανεισμού από την Πόρτο και κατάφερε να αλλάξει όλη την εικόνα της άμυνας.

Για τους Πειραιώτες αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Θέλουν όσο τίποτα άλλο να τον κρατήσουν στο ρόστερ γι’ ακόμα μία χρονιά, αλλά γνωρίζουν πως δεν είναι καθόλου απλό.

Παρόλα αυτά στον Πειραιά καταβάλουν προσπάθεια για να κάνουν δικό τους τον Νταβίντ Κάρμο και να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια που έχουν παρουσιαστεί. Ο έμπειρος στόπερ μετά την κατάκτηση του Conference League ξέσπασε σε κλάματα, αφού δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του και τη χαρά του για το επίτευγμα της ομάδας του Πειραιά.

Οι Πορτογάλοι αναφέρονται και σήμερα (31/5) στο θέμα του Κάρμο και τονίζουν πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη ενέργειες για να κρατήσει τον παίκτη στο ρόστερ του. Ο ίδιος ο Κάρμο σε δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού τόνισε πως «δεν μπορώ να απαντήσω τώρα», αναφερόμενος στο μέλλον του.

Οι εκτιμήσεις που κάνουν οι Πορτογάλοι είναι πως ο παίκτης είναι πικραμένος από την αντιμετώπιση που είχε στην Πόρτο. Στον Ολυμπιακό έχει έναν ηγετικό ρόλο και αισθάνεται πολύ καλά και γι’ αυτό θέλει να συνεχίσει στον Πειραιά. Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους έχουν σύμμαχο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, αλλά από την άλλη η Πόρτο έχει πληρώσει 20 εκατ. για να τον αποκτήσει.