Ολυμπιακός - Φιορεντίνα 1-0: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στην τεράστια ευρωπαϊκή επιτυχία επί της Φιορεντίνα στον τελικό του Κόνφερενς.

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα 1-0: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Ήταν «κέρβερος» όποτε χρειάστηκε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που η Φιορεντίνα έκανε τις πιο σοβαρές ευκαιρίες της για γκολ.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Ανέβηκε αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στην παράταση. Βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να βγει μπροστά.

ΡΕΤΣΟΣ: Παλικάρι ο Παναγιώτης. Χτύπησε στο κεφάλι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά δεν ήθελε με τίποτα να βγει.

ΚΑΡΜΟ: Από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού. Καθάρισε αρκετές φάσεις. Επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά πόσο σημαντικός ήταν για την ομάδα του.

ΟΡΤΕΓΚΑ: Είχε κάποια ζητήματα στο ξεκίνημα με τον Νίκο Γκονζάλες, αλλά στη συνέχεια το παιχνίδι της Φιορεντίνα πήγε περισσότερο από την άλλη πλευρά.

ΕΣΕ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλός. Στο δεύτερο μέρος όμως έκοψε αρκετές προσπάθειες των Ιταλών. Ήταν από τους καλύτερους στην επανάληψη, ενώ είχε και την ασίστ στο χρυσό γκολ.

ΙΜΠΟΡΑ: Εγκεφαλικός παίκτης ο Ισπανός. Το απέδειξε και απέναντι στους «βιόλα».

ΤΣΙΚΙΝΙΟ: Όσο είχε δυνάμεις και άντεχε, ήταν καθοριστικός στο πρώτο ημίχρονο που η Φιορεντίνα είχε αρχίσει να παίρνει το κέντρο.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Πήρε πολλές πρωτοβουλίες, ταλαιπώρησε τους αντιπάλους του, σίγουρα θα ήθελε να το κάνει περισσότερες φορές, αλλά κι εκείνος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Πήρε και ο αρχηγός πολλές πρωτοβουλίες, ζάλισε σε ορισμένες περιπτώσεις τους αντιπάλους του και βοήθησε όσο μπορούσε από την πλευρά του.

ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Μπορεί να είχε κάποια σοβαρά ζητήματα στο πρώτ ημίχρονο, αφού κάποια κακά κοντρόλ του είχαν ως αποτέλεσμα να χαλάσουν κάποιες επιθέσεις του Ολυμπιακού. Ωστόσο, για ακόμη μία φορά ο Μαροκινός ήταν εκεί που έπρεπε και πέτυχε το ιστορικό γκολ των Πειραιωτών.

ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ: Πολύ καλή δουλειά έκανε με το που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Βοήθησε αρκετά στο δημιουργικό κομμάτι.

ΟΡΤΑ: Βοήθησε πολύ με τις καλές εκτελέσεις των στατικών φάσεων, αλλά και φυσικά με κάποιες σέντρες ξυράφι.

KINI: Όταν ο Ορτέγκα δεν μπορούσε να βοηθήσει άλλο, ήρθε ο Κίνι για να δώσει πολύτιμες λύσεις.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Μπήκε στην παράταση και με τα τρεξίματά του ταλαιπώρησε τον προσωπικό του αντίπαλο. Είχε κι εκείνος τεράστιο μερίδιο στην επιτυχία του λυμπιακού.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μπήκε μετά το γκολ του Ελ Κααμπί και απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, η καριέρα του στον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται με έναν ονειρεμένο τρόπο.