Ντοντό: «Μίλησα με τον Τάισον για τον Ολυμπιακό»

Από τον Τάισον του ΠΑΟΚ αποκάλυψε ότι ζήτησε πληροφορίες για τον Ολυμπιακό ο δεξιός μπακ της Φιορεντίνα, Ντοντό.

Ντοντό: «Μίλησα με τον Τάισον για τον Ολυμπιακό»

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στον τελικό του Conference League σκέφτονται οι παίκτες της Φιορεντίνα, με τον δεξιό μπακ των «βιόλα», Ντοντό, να αποκαλύπτει μάλιστα πως ζήτησε και πήρε πληροφορίες για τους «ερυθρόλευκους» από τον Τάισον του ΠΑΟΚ.

«Πριν από δύο ημέρες μίλησα με τον Τάισον, που έχει παίξει μαζί μου στην Σαχτάρ και τώρα παίζει στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ. Του ζήτησα να μου πει λίγα λόγια για τον Ολυμπιακό και μου είπε πως είναι δυνατή ομάδα.

Χρειάζεται να προσέξουμε τον επΙθετικό του, τον εξτρέμ του και τον ακραίο μπακ του. Μου είπε και άλλα που δεν μπορώ όμως να τα πω επειδή είναι μυστικό, θεωρώ όμως ότι πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι», είπε ο Βραζιλιάνος στα ιταλικά Μέσα και πρόσθεσε:

«Πέρσι χάσαμε και φέτος έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία. Ξέρουμε πώς πρέπει να παίξουμε, έχουμε προετοιμάσει τα πάντα για αυτό το παιχνίδι. Θα πρέπει να πάμε εκεί και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, όχι ως άτομα αλλά ως ομάδα.

Θέλουμε να φέρουμε το τρόπαιο στην Φλωρεντία. Τώρα είμαι καλά. Είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψω στο 100% μετά από τον τραυματισμό που είχα αλλά έχω δουλέψει πολύ. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση αυτή τη στιγμή».