Ολυμπιακός: Τα νεύρα των παικτών της Άστον Βίλα και οι προκλήσεις του Γουότκινς

Οι παίκτες της Άστον Βίλα είχαν πολλά νεύρα στα αποδυτήρια μετά το 2-4 από τον Ολυμπιακό, αλλά και έναν Όλι Γουότκινς που είχε το μυαλό του στην... ερυθρόλευκη εξέδρα.

Ολυμπιακός: Τα νεύρα των παικτών της Άστον Βίλα και οι προκλήσεις του Γουότκινς

Αν έπιανε κάποιος τους παίκτες της Άστον Βίλα από τη μύτη, τότε θα... έσκαγαν. Οι «χωριάτες» παραδέχτηκαν τα λάθη τους και την ανωτερότητα του Ολυμπιακου. Ο αρχηγός Τζον Μακ Γκιν είπε ότι θα πρέπει άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Μετά το τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές της αγγλικής ομάδας ήταν μες στα νεύρα. Δεν ήθελαν να πουν πολλά λόγια, απέφευγαν τους δημοσιογράφους, απέφευγαν ακόμη και κάποια πιτσιρίκια που είχαν μαζευτεί έξω από το «Βίλα Παρκ» για να αποσπάσουν ένα αυτόγραφο.

Ο εκνευρισμός στις τάξεις της Άστον Βίλα ήταν διάχυτος. Όπως ήταν διάχυτος ο εκνευρισμός και στο πρόσωπο του Όλι Γουότκινς, ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα κοιτούσε συνεχώς προς την ερυθρόλευκη εξέδρα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι και μετά το 1-2 που σημείωσε λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να γυρίσει προς τον κόσμο του Ολυμπιακού και να κάνει νόημα «ηρεμήστε τώρα».

Το ίδιο και στο 2-2 μετά το γκολ του Ντιαμπί. Πηγαίνοντας προς τη σέντρα, πάλι έκανε νόημα προς την ερυθρόλευκη εξέδρα. Τον είχε πειράξει προφανώς το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός φαινόταν από το πρώτο ημίχρονο ότι ήταν αποφασισμένος να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι του «Βίλα Παρκ».

Όλα αυτά τα γράφουμε, επειδή στην Άστον Βίλα θα ασχοληθούν σοβαρά με τον επαναληπτικό. Έχει πληγωθεί ο εγωισμός τους και όλα αυτά τα γνωρίζει πολύ καλά ο Μεντιλίμπαρ. Για αυτό το λόγο από τη Μ. Παρασκευή (3/5) έκοψε... μαχαίρι τους πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών του. Τίποτα δεν έχει τελειώσει!