Φονσέκα: «Πρέπει να νικήσουμε τη Μπριζ, βασικοί Λεάο και Ερναντέζ»

Οι δηλώσεις του Πάουλο Φονσέκα εν όψει της αναμέτρησης της Μίλαν με την Κλαμπ Μπριζ.

Φονσέκα: «Πρέπει να νικήσουμε τη Μπριζ, βασικοί Λεάο και Ερναντέζ»

Ο Πάολο Φονσέκα έκανε δηλώσεις εν όψει της αναμέτρησης της Μίλαν απέναντι στη Κλαμπ Μπριζ, για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του UEFA Champions League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για τη δυσκολία του αγώνα απέναντι στην ομάδα του Χρήστου Τζόλη, ενώ αποκάλυψε πως φανέλα βασικού θα πάρουν οι Τεο Ερναντέζ και Ραφαέλ Λεάο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχίσαμε το φετινό Champions League αντιμετωπίζοντας δύο από τις πιο δυνατές ομάδες αυτή τη στιγμή. Με την Λίβερπουλ είχαμε δυσκολίες ενώ με την Λεβερκούζεν δείξαμε ποιότητα κυρίως στο δεύτερο μέρος.

Δεν νικήσαμε αλλά δείξαμε σημάδια βελτίωσης. Θα είναι δύσκολο το ματς της Τρίτης, η Μπριζ παίζει πολύ καλά. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε σε αυτή τη διοργάνωση και θέλουμε να κερδίσουμε για να έχουμε πιθανότητες να συνεχίσουμε. Δεν είναι καθοριστικό το ματς αλλά είναι σημαντικό, πρέπει να νικήσουμε.

Οι Λεάο και Ερναντέζ θα παίξουν από το πρώτο λεπτό. Από εκείνους περιμένω αυτό που περιμένω από όλους τους παίκτες: να δώσουν τα πάντα για να κάνουν την Μίλαν να πάρει τη νίκη. Είναι μία φυσιολογική κατάσταση, και για εκείνους. Και την Τρίτη θα αγωνιστούν.