Μάλμε - ΠΑΟΚ 2-2: Έμεινε όρθιος και όλα θα κριθούν στην Τούμπα!

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει με την ισοπαλία από το Μάλμε (2-2) και σε μία εβδομάδα στην Τούμπα θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Champions League.

Μάλμε - ΠΑΟΚ 2-2: Έμεινε όρθιος και όλα θα κριθούν στην Τούμπα!

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε μπαστούνια ειδικά στο πρώτο ημίχρονο στο Μάλμε, αλλά στο τέλος πήρε ένα αποτέλεσμα που του δίνει φυσικά αρκετές πιθανότητες για να πάρει την πρόκριση στην Τούμπα σε μία εβδομάδα. Επιστρέφει από την Σουηδία με το 2-2 και πλέον θα τα δώσει όλα για όλα στη Θεσσαλονίκη για να κερδίσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Champions League.

Στο πρώτο ημίχρονο λοιπόν ο ΠΑΟΚ υπέφερε, ειδικά στο ξεκίνημα. Η Μάλμε έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στα πρώτα 2 λεπτά και μάλιστα στο 14ο δευτερόλεπτο είχε και δοκάρι με τον Μπολίν. Στη συνέχει ανέλαβε δράση ο Κοτάρσκι, ο οποίος είπε «όχι» σε αρκετές τελικές των Σουηδών, όπως του Νανάσι (2’). Τελικά, οι γηπεδούχοι άνιξαν το σκορ με τον Γιόνσον στο 28’, εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια του ΠΑΟΚ στο κόρνερ. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν πτοήθηκε. Αντιθέτως, άρχισε να παίρνει την μπάλα στα πόδια του και κατάφερε στο 42’ να ισοφαρίσει σε 1-1. Ο Σάστρε έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο τερματοφύλακας της Μάλμε απέκρουσε την προβολή του Ντεσπόντοφ και ο Τάισον στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με τη Μάλμε να καταφέρνει να φτάνει κοντά στο γκολ, αλλά το οριζόντιο δοκάρι του Κοτάρσκι να σταματάει το σουτ του Γιάνσον στο 48’. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα με τον Τόμας, αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο βοηθός θεώρησε ότι η μπάλα είχε βγει άουτ πριν από τελείωμα του επιθετικού του «Δικεφάλου». Τελικά, οι Σουηδοί βρήκαν δίχτυα με τον Νανάσι στο 67’, ο οποίος με διπλή προσπάθεια από τη μικρή περιοχή κέρδισε τον Κοτάρσκι. Και πάλι όμως, ο ΠΑΟΚ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και έπειτα από εκτέλεσε κόρνερ, ο Κουλιεράκης έπιασε την πρώτη κεφαλιά και στο δεύτερο δοκάρι ο Μπάμπα από κοντά έγραψε το τελικό 2-2 στο 76’.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΜΑΛΜΕ - ΠΑΟΚ 2-2

Γήπεδο: «New Malmo Stadium»

Διαιτητής: Μπίτον (Σκωτία)

Σκόρερ: 28’ Γιόνσον, 67’ Νανάσι - 42’ Τάισον, 76’ Μπάμπα

Κίτρινες: 45’+4’ Μπολίν, 52’ Μποτχάιμ, 87’ Νανάσι - 70’ Μπάμπα, 72’ Σάστρε, 84’ Καμαρά, 90’+2’ Οζντόεφ

Συνθέσεις:

ΜΑΛΜΕ: Νταλίν, Στρίγκερ, Γιάνσον, Ζέτερστρομ, Μπουσανέλο, Γιόνσεν, Πένια (90’ Μπεργκ), Μπολίν (83’ Άλι), Νανάσι, Τελίν, Μποτχάιμ (66’ Κρίστιανσεν).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ (73’ Καμαρά), Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς (73’ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας (83’ Μουργκ), Τάισον, Μπράντον (69’ Τισουνταλί).