Λουτσέσκου: «Γι αυτό θέλω να το πάρει η Ντορτμουντ»

Τους λόγους που υποστηρίζει την Μπορούσια Ντόρτμουντ στον τελικό του Conference League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης ανέλυσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Λουτσέσκου: «Γι αυτό θέλω να το πάρει η Ντορτμουντ»

Προβάδισμα στη Ρεάλ αλλά προτίμηση στην Ντόρτμουντ έδειξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφορικά με τον τελικό του Confernece League.

Ο τεχνικός τους ΠΑΟΚ υποστήριξε πως θα ήθελα να το πάρει η ομάδα από τη Γερμανία που είναι το outsider και σύμφωνα με τον ίδιο θα εμπνεύσει περισσότερο κόσμο ενδεχόμενη κατάκτησή της.

«Θα είναι ένας θεαματικός τελικός, τουλάχιστον από την ένταση των συναισθημάτων που μπορεί να προσφέρει. Το φαβορί είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, με τη Ντόρτμουντ να έχει τον ρόλο του αουτσάιντερ, αλλά πάντα σε τέτοιους τελικούς μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες εκπλήξεις», δήλωσε αρχικά ενώ στη συνέχεια εξήγησε:

«Σίγουρα η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πιθανότερο να κερδίσει αυτό το παιχνίδι, λόγω του ταλέντου της, της απόδοσης της, του επιθετικού της στυλ, αλλά προσωπικά θα προτιμούσα να κερδίσει η Μπορούσια Ντορτμούντ. Γιατί το θέλω αυτό; Επειδή είναι μια μικρότερη ομάδα από τη Ρεάλ, και μια επιτυχία της Ντόρτμουντ θα μπορούσε να εμπνεύσει πολύ κόσμο»