Η επανεμφάνιση της Πέπης Τσεσμελή! (vid)

Η Πέπη Τσεσμελή επανεμφανίστηκε στην τηλεόραση, σε επεισόδιο της σειράς «Δικαστικές υποθέσεις»

Η επανεμφάνιση της Πέπης Τσεσμελή! (vid)

Μία έκπληξη επεφύλασσε στο τηλεοπτικό κοινό η καθημερινή απογευματινή σειρά του MakTV «Δικαστικές υποθέσεις», η οποία προβάλλεται και στη web-tv του ΑΝΤ1, αφού στο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 22/10 είχαμε την ευκαιρία να δούμε να πρωταγωνιστεί μία τηλεοπτική περσόνα από τα παλιά, η Πέπη Τσεσμελή. Μία από τις ιέρειες της βραδινής trash tv των ’90s, με γκεστ συμμετοχές και σε ελληνικές κωμικές σειρές.

H Πέπη Τσεσμελή χάθηκε πολλές δεκαετίες από τα φώτα της τηλεόρασης, ενώ εμφανιζόταν ανά διαστήματα σε βίντεο στο youtube τραγουδώντας χιουμοριστικά βίντεο στο πλευρό του αδερφού του Άδωνη Γεωργιάδη. Πριν ένα χρόνο μάλιστα έγινε ξανά viral μέσω του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης Scorpios, στο οποίο εργαζόταν, το οποίο έγινε γνωστό στο πανελλήνιο μέσα από το Tik tok.

H τηλεπερσόνα και τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σειρά του Mak TV, στη σειρά που ναι μεν απογοήτευσε ως παραγωγή και εξοστρακίστηκε από τον ΑΝΤ1 στο μικρό του τηλεοπτικό αδερφάκι, συνεχίζει όμως να δίνει cult επεισόδια καθημερινά.

Η Πέπη Τσεσμελή με το γνωστό μακρύ ξανθό μαλλί της με ανταύγειες, λίγο πιο φουσκωμένα χείλη από όσο την είχαμε συνηθίσει, έπαιξε τον ρόλο της ερωμένης του κεντρικού πρωταγωνιστή της δικαστικής υπόθεσης, όπου τον βλέπουμε να είναι θύμα δηλητηρίασης από δηλητηριασμένο κέικ.