Τι συμβαίνει με τη «Μάγισσα»

Ο δεύτερος κύκλος της «Μάγισσας» δεν τα πάει και τόσο καλά

Τι συμβαίνει με τη «Μάγισσα»

Μόνο ικανοποιητικά δεν είναι τα νούμερα τηλεθέασης του νέου κύκλου της «Μάγισσας» για τον ΑΝΤ1, με ορισμένα ρεπορτάζ να θέλουν το κανάλι και τους δημιουργούς της «Φλεγόμενης Καρδιάς» να προχωρούν σε τονωτικές ενέσεις και αλλαγές προκειμένου το σήριαλ να ανακάμψει.

Κάτι τέτοιο, όμως, διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τους σεναριογράφους Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη, οι οποίοι -φανερά ενοχλημένοι- απάντησαν σε όσα γράφτηκαν, ξεκαθαρίζοντας πως σεναριακά έχουν ήδη φτάσει στο 35ο επεισόδιο και ουδεμία αλλαγή προγραμματίζουν.

Οι ίδιοι, σε ανάρτησή τους αναφέρουν τα εξής:

«Ποτέ μα ποτέ δε σχολιάζουμε οποιαδήποτε κριτική ή άρθρο που θα γραφτεί για τη δουλειά μας. Το έχουμε κάνει μόνο μια φορά στη διάρκεια της Γ’ σεζόν των Μελισσών όταν γράφτηκε πως θα ελαττώσουμε τη βία και θ’ αυξήσουμε τους έρωτες για να ανέβει η τηλεθέαση.

Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε ακόμη μια φορά. Καμιά αλλαγή, καμιά ένεση, καμιά ντόπα, τίποτα δεν θ’ αλλάξει στο σενάριο που αισίως βρίσκεται στο 35ο επεισόδιο. Όλοι είμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα και τη δουλειά που έχει γίνει και δεν σκοπεύουμε να προβούμε σε αλλαγές για τις ανάγκες της τηλεθέασης.

Για τον αριθμό των επεισοδίων δεν είμαστε εμείς οι αρμόδιοι να απαντήσουμε. Σε ό,τι αφορά στη δουλειά μας, όμως δεν επιτρέπουμε τέτοιες παρανοήσεις. Ευχαριστούμε!

Μελίνα – Πέτρος».