Maestro: Ποια νέα πρόσωπα μπαίνουν στον β' κύκλο (vid)

Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στον β' κύκλο του Maestro

Maestro: Ποια νέα πρόσωπα μπαίνουν στον β' κύκλο (vid)

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν την πρεμιέρα του β’ κύκλου του Maestro οι τηλεθεατές, καθώς το ταξίδι στους Παξούς συνεχίζεται.

Ήδη, το TikTok γεμίζει με βίντεο χρηστών που ανακοινώνουν ότι στις 16 Μαΐου δεν μπορούν να κανονίσουν εξόδους και συναντήσεις, καθώς η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κάνει πρεμιέρα!

Το ταξίδι στους Παξούς ξεκινά, λοιπόν, στα μέσα του μήνα, με τα μυστικά να κρύβονται στον βυθό.

Μαζί με τα νέα επεισόδια έρχονται και καινούργια πρόσωπα, τα οποία θα βάλουν με τον τρόπο τους το δικό τους λιθαράκι στην πλοκή του «Maestro», την πρώτη ελληνική σειρά που αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix.

Τα νέα πρόσωπα στη σειρά «Maestro»

Ένα από τα πρόσωπα που καταφθάνουν στους Παξούς είναι ο «Δημοσθένης» (Κωνσταντίνος Μπερικόπουλος), ο αστυνομικός που θα ερευνήσει τον φόνο του Χαράλαμπου.

Όπως βλέπουμε και στο πρώτο τρέιλερ, ο ήρωας διαπιστώνει πολύ γρήγορα πως δεν πρόκειται για δυστύχημα, αλλά για φόνο, και θα αναζητήσει να βρει τον άνθρωπο που τράβηξε τη σκανδάλη.

Στην υπόθεση εξιχνίασης της δολοφονίας του Χαράλαμπου θα εμπλακεί και ο ηθοποιός Μιχάλης Κουμαριανός, ο οποίος θα υποδυθεί τον ανακριτή. Ο Κουμαριανός έχει συνεργαστεί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στην ταινία «Ένας άλλος κόσμος».

Στον δεύτερο κύκλο του «Maestro» θα δούμε τον αγαπημένο Νίκο Ψαρρά, ο οποίος σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει ότι θα κάνει πέρασμα από τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ο Ψαρράς θα υποδυθεί τον δικηγόρο της Αλεξάνδρας (Στεφανίας Γουλιώτη), που φέρνει στα νέα επεισόδια το παιδί του Ορέστη (Χριστόφορου Παπακαλιάτη) στη ζωή.

Σε ένα από τα έξι επεισόδια του β' κύκλου θα εμφανιστεί και η Λένα Παπαληγούρα, η οποία θα ενσαρκώσει την αδελφή του Μιχάλη (Αντίνοος Αλμπάνης).

Η δημοσιογράφος που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πλοκή
Μία ακόμη ηρωίδα του νέου κύκλου θα υποδυθεί η Ιωάννα Μαυρέα, η οποία αναλαμβάνει τον ρόλο της ψυχιάτρου που επισκέπτονται η Αλεξάνδρα και ο Ορέστης, πριν ακόμη γεννηθεί το παιδί τους. Η Αλεξάνδρα επιθυμεί να βρει τρόπο να μεγαλώσει το παιδί της μαζί με τον Ορέστη και αυτός είναι και ο λόγος που τον πείθει να παρακολουθήσουν κοινές συνεδρίες.

Η ηθοποιός Joanna Kalafati, που ζει και εργάζεται στην Αμερική, έχοντας υπογράψει ταξιδιωτικό οδηγό για ιδανικούς προορισμούς στην Ελλάδα, ενώ γράφει και για το Business Insider, αλλά και για το TIME OUT Νέας Υόρκης, θα εισβάλει στο «Maestro», έχοντας έναν ρόλο «κλειδί». Υποδύεται μια δημοσιογράφο που εμφανίζεται στους Παξούς και θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Τέλος, στο «Maestro» θα εμφανιστούν η Γεωργία Τσαγκαράκη και ο Αλέξανδρος Μούκανος, οι οποίοι θα υποδυθούν τους γονείς της Γιάννας (Τόνια Μαράκη), της νεαρής κοπέλας που είχε σχέση με τον Σπύρο (Γιώργος Μπένος), πριν εκείνος αφεθεί στον έρωτά του για τον Αντώνη (Ορέστης Χαλκιάς).

Η δεύτερη σεζόν του «Maestro» αποτελείται από 6 επεισόδια, τα οποία αναμένεται να συναρπάσουν, όπως άλλωστε και ο πρώτος κύκλος.

Η συνέχεια της σειράς αναμένεται με τον τρίτο και τελευταίο κύκλο, ο οποίος αποτελείται από τέσσερα επεισόδια, και αναμένεται να μεταδοθούν το φθινόπωρο του 2024 από το Mega και το Netflix.

Πηγή: iefimerida.gr