«Τρωάδες» στο θέατρο της Ρεματιάς στο Χαλάνδρι στις 13 Σεπτεμβρίου

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, 9 το βράδυ στο θέατρο της Ρεματιάς στο  Χαλάνδρι η παράσταση που συζητείται στην Ευρώπη

 «Τρωάδες» στο θέατρο της Ρεματιάς στο Χαλάνδρι στις 13 Σεπτεμβρίου

Στ’ όνομα των εξορισμένων γυναικών.

Στ’ όνομα όλων των συντρόφων μας

Που μαρτύρησαν και σφαγιάστηκαν

Για να μη δεχτούν τον ίσκιο.

Πολ Ελυάρ

May be an image of 1 person and text

Από το Fabrica Da Polvora De Barcarena και το Theater Polski Bielsko Biala, στο Ευριπίδειο Θέατρο της Ρεματιάς Χαλανδρίου, την Παρασκευή 13/9, στις 21.00 Με τις «Τρωάδες»

Οι «Τρωάδες» έρχονται στο Φεστιβάλ Ρεματιάς!

Το έργο θα ανέβει στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς, στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου στις 13/09/2024 και ώρα 21:00 με ΕΛΕΥΘΕΡΗ είσοδο για το κοινό, υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλανδρίου. Η παράσταση αποτελεί μέρος του προγράμματος DIVA - Diversity, Inclusion and Visibility in Arts, που συγχρηματοδοτείται από τη Δημιουργική Ευρώπη, και έχει ήδη παρουσιαστεί ζωντανά στη Λισαβόνα (Πορτογαλία) , στο Bielsko-Biala (Πολωνία), ενώ η τελευταία παράσταση θα γίνει στην Αθήνα.

May be an image of 5 people

Το THEAMA - Inclusive Theatre Greece / Teatr Grodzki Poland / Teatro Gato Escaldado Portugal έχουν κάνει τη συμπαραγωγή του έργου με πάνω από 28 ηθοποιούς επί σκηνής και από τις 3 χώρες που συμμετέχουν. Πρόκειται για μια παράσταση που «πρέπει να δείτε», ένα κατόρθωμα προσπάθειας συντονισμού στην παραγωγή για μια παράσταση χωρίς αποκλεισμούς με ανάπηρους και μη ανάπηρους ηθοποιούς.

Παρέχονται υπηρεσίες προσβασιμότητας με υπότιτλους στα ελληνικά και αγγλικά, διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα, ακουστική περιγραφή και απτική περιήγηση.Την κάρτα εισόδου μπορείτε να προμηθευτείτε στο more.com από τις 10 Σεπτεμβρίου και μετά.