«Ο στρατός της αγάπης», ένα οπτικό αφήγημα αισιοδοξίας

  1. Εικαστική έκθεση από την Μπλε Ζέβρα και την Αλεξάνδρα Κολλάρου, η «εισβολή του στρατού της αγάπης»
«Ο στρατός της αγάπης», ένα οπτικό αφήγημα αισιοδοξίας

Η Μπλέ Ζέβρα και η Αλεξάνδρα Κολλάρου παρουσιάζουν την «Εισβολή του Στρατού της Αγάπης», ένα οπτικό αφήγημα αισιοδοξίας που σκοπεύει να προσφέρει χαρά. Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εικαστικού προγράμματος του artAZ «Τέχνη Τώρα».

Ένας στρατός από κεραμικά λαγουδάκια, το κάθε ένα με την ξεχωριστή του ομορφιά αλλά και τις προσωπικές του ατέλειες, συγκεντρώνεται τον τελευταίο μήνα για να μας επιτεθεί με αγάπη και να κατακτήσει την καρδιά μας. Με ναΐφ διάθεση η έκθεση πραγματεύεται θέματα που απασχολούν τον μέσο άνθρωπο, σχολιάζοντας τα μεταφορικά και προτείνοντας την συνειδητή πορεία προς το καλύτερο.

Αφοσίωση, φροντίδα, ευφορία, ενότητα είναι οι βασικοί άξονες που συστήνει ως λειτουργικό κώδικα και εγχειρίδιο διαχείρισης της ζωής. Μία θετική φιλοσοφία που θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικότερα όλες τις προκλήσεις. Μέσα από κεραμικά έργα, εικαστικά αντικείμενα, φωτογραφίες και λέξεις απαλής σοφίας οι μαχητές της αγάπης ψηφίζουν αναγέννηση και Άνοιξη, κανονική και μεταφορική.

Η έκθεση ξεκινάει επίσημα στις 15 Απριλίου και διαρκεί μέχρι τις 15 Μαΐου. Μπορείτε να την επισκέπτεστε online σε 24ώρη βάση αλλά και να δείτε τα έργα ζωντανά στον χώρο της Μπλε Ζέβρα στην Κηφισιά.