Kίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός λόγω σύγκρουσης και ακινητοποιημένου οχήματος

Η κίνηση στους δρόμους της Αττικής

Kίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός λόγω σύγκρουσης και ακινητοποιημένου οχήματος

Πολύ δύσκολη είναι αυτήν την ώρα η κατάσταση στον Κηφισό λόγω σύγκρουσης οχημάτων στις Τρεις Γέφυρες και ακινητοποιημένου οχήματος στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Καθυστερήσεις θα συναντήσουν οι οδηγοί στους δρόμους πέριξ του κέντρου. Ειδικότερα, με αργές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στις Λ. Αλεξάνδρας, Αμαλίας, Συγγρού, Καλλιρόης, Αρδηττού και στην Κατεχάκη.

Καθυστερήσεις και στην Αττική οδό εντοπίζονται στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα (5΄-10΄). Καθυστερήσεις 10΄-15΄στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Υπενθυμίζεται ότι από την Δευτέρα είναι σε ισχύ ο Δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας.

Τα όρια του δακτυλίου ορίζονται από τις παρακάτω οδούς και λεωφόρους: Αλεξάνδρας, Ζαχάρωφ, Μεσογείων, Φιλιππίδου, Μιχαλακοπούλου, Μερκούρη, Ίριδος, Υμηττού, Φραντζή, Συγγρού, Στέρνας, Πειραιώς, Ιερά Οδός Κωνσταντινουπόλεως, Αχιλλέως, Καραϊσκάκη, Καρόλου, Μάρνη, 28ης Οκτωβρίου και Αλεξάνδρας.

Τις ζυγές ημερομηνίες μπορούν να κυκλοφορούν στον Δακτύλιο τα αυτοκίνητα με αριθμό κυκλοφορίας που τελειώνει σε 0, 2, 4, 6 και 8, ενώ τις μονές ημερομηνίες αυτά που τελειώνουν σε 1, 3, 5, 7 και 9

Πηγή: ertnews.gr