Eλεύθεροι υπό όρους όσοι οπαδοί του Παναθηναϊκού απολογήθηκαν για τους πυροβολισμούς στη Λεωφόρο

Οι μισοί, περίπου, από τους συλληφθέντες οπαδούς του Παναθηναϊκού απολογήθηκαν για τα επεισόδια με πυροβολισμούς στη Λεωφόρο, το περασμένο Σάββατο (13/07) κι άπαντες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους

Eλεύθεροι υπό όρους όσοι οπαδοί του Παναθηναϊκού απολογήθηκαν για τους πυροβολισμούς στη Λεωφόρο

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκαν οι 72, οργανωμένοι, οπαδοί του Παναθηναϊκού που συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο (13/07) για τα μεταξύ τους επεισόδια στη Λεωφόρο πριν τον φιλικό αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας (3-1). Από αυτούς, οι μισοί περίπου, αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους.

Οι 72 οδηγήθηκαν συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων στα δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθούν.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για πέντε κακουργήματα, μεταξύ των οποίων και αυτό της ένταξης και συγκρότησης σε εγκληματική οργάνωση και σωρεία πλημμελημάτων.

Μέχρι νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (17/07), περίπου οι μισοί έχουν απολογηθεί και έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα περίπου 30 άτομα με τους όρους: παρουσία δύο φορές το μήνα στο ΑΤ της περιοχής, απαγόρευση προσέγγισης σε αθλητικούς χώρους και σε συνδέσμους.

Πιο αναλυτικά, από τους 72, οι 5 είναι ανήλικοι και έχουν αφεθεί όλοι ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Από τους υπόλοιπους 67 πάνω από τους μισούς απολογήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι με τους παραπάνω περιοριστικούς όρους.

Όλοι υποστηρίζουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με όσα τους καταλογίζονται και λένε ότι βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Παναθηναϊκού.