Πύργος: Εντοπίστηκε νεκρή η 11χρονη που αγνοείτο - Oμολόγησε ο θείος της (vid)

Νεκρή εντοπίστηκε η 11χρονη στον Πύργο της οποίας τα ίχνη είχαν χαθεί από την Κυριακή (9/6). 

Πύργος: Εντοπίστηκε νεκρή η 11χρονη που αγνοείτο - Oμολόγησε ο θείος της (vid)

Νεκρή σε χωράφι στην περιοχή του κάμπου Ηλείας εντοπίστηκε η 11χρονη Βασιλική Νικολοπούλου που αγνοείτο από το βράδυ της Κυριακής στον Πύργο.

Το κοριτσάκι έφερε τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό. Στην περιοχή οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν 38χρονο τον οποίο προσήγαγαν ως ύποπτο. Κατά την διάρκεια της ανάκρισής του ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει απασχολήσει στο παρελθόν για βιασμό ανηλίκου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 38χρονος ήταν συγγενής της μικρής -θείος της- και η μικρή φέρεται να επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του το βράδυ της Κυριακής. Έκτοτε αγνοείτο.

Στο σημείο μεταβαίνει ιατροδικαστής για να εξετάσει την σορό του παιδιού ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να αποσαφηνιστούν όλες οι πτυχές του ειδεχθούς εγκλήματος.

Το Χαμόγελο του Παιδιού είχε προχωρήσει σε ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert προκειμένου για τον εντοπισμό του άτυχου κοριτσιού. Σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις, τα ίχνη του κοριτσιού χάθηκαν το βράδυ της Κυριακής 9/6.

Πηγή: news247.gr