Δολοφονία Μιχάλη: Ένας σοβαρά τραυματίας, συλλήψεις Κροατών

Σε σοβαρή κατάσταση είναι ένας από τους τραυματίες της επίθεσης των Κροατών στη Νέα Φιλαδέλφεια. Συλλήψεις στους Εύζωνες για επτά άτομα που πήγαν να διαφύγουν κι ενός ακόμα στην Κακαβιά. 

Δολοφονία Μιχάλη: Ένας σοβαρά τραυματίας, συλλήψεις Κροατών

Σύμφωνα με νέα ενημέρωση από τον «Ερυθρό Σταυρό» από τους τέσσερις τραυματίες που έχουν μείνει στο νοσοκομείο μετά την επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο ένας (Έλληνας) παραμένει σε σοβαρή κατάσταση. Οι τρεις που νοσηλεύονται είναι Έλληνες και ο τέταρτος Κροάτης, ο οποίος φρουρείται.

Ο οπαδός της ΑΕΚ που δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο είναι 21 ετών και έχει πολλαπλά αιματώματα στο κεφάλι από χτυπήματα. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν σταθερή την κατάστασή του, αλλά περιμένουν τα επόμενα 24ωρα.

Ένας ακόμη τραυματίας που ζει στην Γαλλία και ήρθε για να πάρει τα διαρκείας του, έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένα πλευρά. Οι δράστες έκαψαν το σώμα του με καπνογόνα και τον χτύπησαν με λοστούς.

Εν τω μεταξύ συνελήφθησαν επτά άτομα στα σύνορα των Ευζώνων καθώς προσπαθούσαν να διαφύγουν από την Ελλάδα. Είναι Κροάτες και φέρονται εμπλεκόμενα στα επεισόδια που προκάλεσαν τη δολοφονία του 29χρονου. Κατά πληροφορίες στα οχήματά τους βρέθηκαν επικίνδυνα αντικείμενα. Άλλο ένα άτομο συνελήφθη στην Κακαβιά, επίσης προσπαθώντας να διαφύγει.

Νωρίτερα έγιναν εννιά ακόμη συλλήψεις Κροατών χούλιγκαν σε ξενοδοχείο της Αθήνας, πέραν των 98 ατόμων που αρχικώς είχαν ανακοινωθεί ότι συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται δηλαδή ακόμα 17 Κροάτες.