Το Dune: Prophecy έρχεται και έχει ημερομηνία!

Επιστροφή στο Arrakis με νέο trailer.

Το Dune: Prophecy έρχεται και έχει ημερομηνία!

Οι fans του Dune μπορούν επιτέλους να ετοιμάζονται για την επιστροφή στο Arrakis, καθώς η prequel σειρά, Dune: Prophecy, έχει ημερομηνία πρεμιέρας. Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 9 μ.μ. στο HBO και θα είναι διαθέσιμο για streaming στο Max. Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από έξι επεισόδια, τα οποία θα προβάλλονται κάθε Κυριακή βράδυ.

Η σειρά διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα των ταινιών του Denis Villeneuve και εστιάζει στις απαρχές της μυστηριώδους και ισχυρής αδελφότητας των Bene Gesserit.

Αυτή η ομάδα μαγισσών λειτουργεί στο παρασκήνιο και ασκεί επιρροή στις πολιτικές εξελίξεις του σύμπαντος του Dune. Το Dune: Prophecy παρακολουθεί τις αδελφές Harkonnen, την Valya και την Tula, καθώς αντιμετωπίζουν δυνάμεις που απειλούν το μέλλον της ανθρωπότητας, ενώ ταυτόχρονα ιδρύουν την περίφημη αίρεση των Bene Gesserit.

Στους κεντρικούς ρόλους της σειράς πρωταγωνιστούν η Emily Watson ως Valya Harkonnen και η Olivia Williams ως Tula Harkonnen, αδελφές και πρόγονοι του διαβόητου Οίκου Harkonnen, που αργότερα προδίδει τον Paul Atreides και την οικογένειά του στις ταινίες Dune. Επίσης, ο Mark Strong υποδύεται τον Αυτοκράτορα Javicco Corrino, ενώ η Sarah-Sofie Boussnina παίζει τον ρόλο της Πριγκίπισσας Ynez. Το cast συμπληρώνουν οι Travis Fimmel, Jodhi May, Chloe Lea, Josh Heuston και πολλοί άλλοι.

Η Alison Schapker είναι η showrunner και executive producer της σειράς, ενώ η Diane Ademu-John ανέπτυξε από κοινού τη σειρά και επίσης εκτελεί χρέη παραγωγού. Το Dune: Prophecy είναι συμπαραγωγή του HBO και της Legendary Television και υπόσχεται να αποτελέσει μια εντυπωσιακή και καλλιτεχνικά άρτια προσθήκη στο σύμπαν του Dune.

Το πρώτο trailer της σειράς έχει ήδη κυκλοφορήσει και δημιουργεί τεράστιο ενθουσιασμό για την επιστροφή στο εμβληματικό Arrakis. Με το Dune: Prophecy να αντλεί έμπνευση από το βιβλίο Sisterhood of Dune, των Brian Herbert και Kevin J. Anderson, η σειρά αναμένεται να καθηλώσει το κοινό, φέρνοντας νέα επίπεδα μυθοπλασίας στον κόσμο του Dune.


Μπορείτε να δείτε το trailer παρακάτω.