Γεννηδουνιάς: «Πηγαίνουμε για ύπνο και σκεφτόμαστε τον αποκλεισμό»

Οι δηλώσεις του Ντίνου Γεννηδουνιά μετά την νίκη της Εθνικής πόλο Ανδρών επί της Αυστραλίας.

Γεννηδουνιάς: «Πηγαίνουμε για ύπνο και σκεφτόμαστε τον αποκλεισμό»

Ο Ντίνος Γεννηδουνιάς μίλησε μετά την μεγάλη νίκη της Ελλάδας με 15-9 επί της Αυστραλίας για τις θέσεις 5-8.

Ο Έλληνας υδατοσφαιριστής παραδέχθηκε πως θα πάρει πολύ καιρό σε εκείνον και τους συμπαίκτες του να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από την Σερβία στα προημιτελικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντίνου Γεννηδουνιά:

«Το έχουμε πει πολλές φορές. Μετά από έναν αποκλεισμό πρέπει να πηγαίνεις σπίτι σου, όπβως και στα υπόλοιπα αθλήματα. Μαζέψαμε τα κομμάτια μας, μετά από τον αποκλεισμό. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να το κάνουμε. Μηδέν κίνητρο σήμερα με την Αυστραλία, με σεβασμό προς τον θεσμό, είμαστε καλύτερα ομάδα από την Αυστραλία.

Πηγαίνουμε για ύπνο και σκεφτόμαστε με τον αποκλεισμό. Ξυπνάμε και ρωτάμε αν είναι πραγματικότητα, πως έγινε. Είναι κάτι που θα μας πονάει και θα κουβαλάμε για πάρα πολύ καιρό. Όπως είπαν και οι συμπαίκτες μου, προετοιμαζόμαστε πάρα πολύ καιρό για αυτό το τουρνουά. Είχαμε πολύ υψηλές βλέψεις, όνειρα και προσδοκίες. Διακόπηκαν με ένα σουτ από την σέντρα.

Δυστυχώς, δεν μπορείς να αλλάξεις αυτό το πράγμα. Έτσι, πρέπει να συνεχίζεις να αγωνίζεσαι. Το να φοράς το εθνόσημο και να φοράς τα χρώματα της χώρας σου σε ένα τόσο ωραίο γήπεδο είναι πολύ μεγάλη τιμή. Όσο είμαστε εδώ, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με πολλή αγάπη και αξιοπρέπεια.»