Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα, Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας - Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.    

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου

ME AΛΛΟ… ΚΟΣΤΟΥΜΙ, είναι ο τίτλος στο «ΦΩΣ»

ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΜΑΛΜΕ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να θυμηθούν το καλό ευρωπαικό τους πρόσωπο για να πάρουν τη δεύτερη σερί νίκη τους στο Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε ακόμα στο «ΦΩΣ»:

ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ…

Μνήμες από λαμπερές ευρωπαϊκές βραδιές του παρελθόντος θα επιδιώξουν να ξυπνήσουν στον Παναθηναϊκό στη σημερινή (19.45-ANT 1/CS 3) αναμέτρηση με την Τσέλσι για το Κόνφερενς Λιγκ, στο γεμάτο κόσμο ΟΑΚΑ. Επτά βασικοί παίκτες των Άγγλων έμειναν εκτός αποστολής.

ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ!

Οι Νέοι του Ολυμπιακού έκαναν επίδειξη δύναμης στον Ρέντη και σάρωσαν την Ταλίνα Κάλεβ με 5-0 για το UEFA Youth League. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Παπακανέλλος που μέτρησε δύο ασίστ και ένα γκολ, ενώ εξαιρετική δουλειά έκανε και ο Γιουσούφ με τα δύο τέρματα που σημείωσε.

TO KAΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ηρέμησε ο Πετρούσεφ που πάει δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα για να πάρει τον χρόνο συμμετοχής που ζητούσε, ηρέμησαν και τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού από έναν παίκτη που γκρίνιαζε διαρκώς.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ…»

Τολμηρές απόψεις στο «ΦΩΣ» από τον προπονητή του Λεβαδειακού που αναλύει τα φετινά μείον των «ερυθρόλευκων», εξηγεί σε τι υπερτερεί ο ΠΑΟΚ και εύχεται μια μεγάλη ανατροπή από τον… Άρη!

Η ανησυχία του Λουτσέκου

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με την Βικτόρια Πλζεν (19.45, Cosmote Sport 4) και θέλει να πάρει τους πρώτους βαθμούς στο Γιουρόπα Λιγκ, διαφορετικά, όπως είπε ο Ρουμάνος τεχνικός, θα υπάρξει πίεση.

A1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Τρία στα τρία» Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός

Ο ΝΟΒ πήρε το ντέρμπι με τον Άλιμο (12-10), ενώ οι «ερυθρόλευκες» συνέτριψαν την Ηλιούπολη με 31-5!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ!

Γίνετε συνδρομητές στην Έντυπη Ηλεκτρονική Έκδοση