Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τρίτης 15 Οκτωβρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα, Τρίτη 15 Οκτωβρίου, οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας - Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.    

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τρίτης 15 Οκτωβρίου

ΞΕΧΝΑ ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ, είναι ο τίτλος στο «ΦΩΣ»

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ 3ο ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ

Διαβάστε ακόμα στο «ΦΩΣ»:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΡΜΑΝΙΔΗΣ: «ΜΑΣ ΠΗΡΕ Η ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ»

Ο εμβληματικός παλαίμαχος του μεγάλου ΠΑΟΚ μιλάει στο «ΦΩΣ» για την ζωή του στην Ουγγαρία ως παιδί πολιτικών προσφύγων, την καριέρα στον «Δικέφαλο του βορρά» και τη νέα γενιά των ελλήνων ποδοσφαιριστών με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Βαγγέλη Παυλίδη.

Φορτσάτος ο Ιστορικός

Την τρίτη σερί νίκη πανηγύρισε ο Πανιώνιος κόντρα στο Αιγάλεω (2-0) και συγκατοικεί στο ρετιρέ του νότιου ομίλου με την Κηφισιά. Ο Πότσι στο 32’ και ο Γεμιστός στο 85’ πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη.

ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Η πορεία θριάμβου της Εθνικής στο Νέισονς Λιγκ, τα μεγάλα κέρδη πέραν των βαθμών και η προοπτική για το ελληνικό ποδόσφαιρο από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους διεθνείς. Η σκέψη πια στον «τελικό» με την Αγγλία στο ΟΑΚΑ στις 14 Νοεμβρίου με τη ζήτηση να είναι ήδη τεράστια.

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ

Η Εθνική Ελπίδων στις 19.00 στην Κροατία θέλει τρίποντο για να συνεχίσει προς την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

ΑΠΙΘΑΝΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Τα εντυπωσιακά επιτεύγματά του στη Φλαμένγκο σε γκολ και ασίστ ξεπερνάει ο Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος διανύει φέτος την καλύτερη αφετηρία στην καριέρα του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ!

Γίνετε συνδρομητές στην Έντυπη Ηλεκτρονική Έκδοση