Στερν: Kρίσιμες οι επόμενες ώρες για τη ζωή του (pic)

Κομβικές θεωρούνται οι επόμενες ώρες για τον πρώην Κομισάριο του NBA Ντέιβιντ Στερν, η κατάσταση της υγείας του οποίου παραμένει κρίσιμη.

Στερν: Kρίσιμες οι επόμενες ώρες για τη ζωή του (pic)

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της Λίγκας του NBA κρίσιμη παραμένει η κατάστασή της υγείας του πρώην Κομισάριου Ντέιβιντ Στερν και οι επόμενες ώρες θα είναι κομβικές για την πορεία αυτής.

Να θυμίσουμε πως την περασμένη εβδομάδα ο Στερν που είναι ηγετική μορφή για τα όσα έκανε όλα αυτά τα χρόνια για τον μαγικό κόσμο του NBA, ένοιωσε έντονη δυσφορία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, όπου χειρουργήθηκε άμεσα λόγω αιμορραγίας στον εγκέφαλο.

Εκτάκτως στο χειρουργείο ο Ντέιβιντ Στερν λόγω αιμορραγίας στον εγκέφαλο

Η ανακοίνωσή των ιθυνόντων του NBA αναφέρει:

« Ο Κομισάριος του NBA Ντέιβιντ Στερν παραμένει σε σοβαρή κατάσταση μετά την έκτακτη επέμβαση λόγω της αιμορραγίας του εγκεφάλου που υπέστη την Πέμπτη (12/12). Αυτή τη στιγμή λαμβάνει την φροντίδα τόσο του προσωπικού του νοσοκομείου όσο και των αγαπημένων του ανθρώπων. Όλοι στην οικογένεια τόσο του ιδίου όσο και του NBA εκτιμούμε την στήριξη του κόσμου. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας παραμένουν στον Ντέιβιντ και την οικογένειά του».