Βούτσεβιτς: «Μου αρέσει να παίζω για τους Μπουλς, αλλά κανείς ξέρει τι θα γίνει το καλοκαίρι»

Οι δηλώσεις του σέντερ των Σικάγο Μπουλς, Νίκολα Βούτσεβιτς.

Βούτσεβιτς: «Μου αρέσει να παίζω για τους Μπουλς, αλλά κανείς ξέρει τι θα γίνει το καλοκαίρι»

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς σε δηλώσεις του τόνισε πως θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο που έχει με τους Μπουλς και να μην αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Μαυροβούνιος άσος έχει συμφωνία με την ομάδα του Σικάγο για έναν χρόνο έναντι 21,5 εκατ. δολαρίων. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες των «ταύρων» φαίνεται να τον έχουν στη λίστα για trade, αλλά ο Βούτσεβιτς αναφέρει πως είναι χαρούμενος στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί το καλοκαίρι, αλλά αυτή τη στιγμή έχω επικεντρωθεί στους Μπουλς. Μου άρεσε πολύ να παίζω μαζί με τους συμπαίκτες μου. Παιδιά με καλό χαρακτήρα, παιδιά που θέλουν πραγματικά να κερδίζουν, νοιάζονται. Παίζουμε ο ένας για τον άλλον, ανταγωνιζόμαστε και αυτό θέλω.

Έτσι είναι σε αυτό το πρωτάθλημα. Δεν μπορείς να ασχοληθείς με το τι συμβαίνει. Οι ομάδες παίρνουν αποφάσεις και τα front offices τους. Εμείς ως παίκτες, εστιάζουμε σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε για να γίνουμε οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού μας».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110