Ουόριορς - Μπακς 104-93: Λύγισαν στο τέλος τα «ελάφια» του Αντετοκούνμπο
Οι Ουόριορς, χωρίς τον Στεφ Κάρι στη σύνθεσή τους, νίκησαν 104-93 τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Παρά την απουσία του Στεφ Κάρι οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς βγήκαν νικητές από τη μάχη με αντίπαλο τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τους οποίους κέρδισαν με 104-93.
Ο «Greek Freak» δυσκολεύτηκε απέναντι στον Ντρέιμοντ Γκριν και τελείωσε το ματς με 20 πόντους, ενώ 22 είχε ο Κούζμα.
Αντίθετα, για τους Ουόριορς την παράσταση έκλεψε ο Μπάτλερ 24 (5/9 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 11/11 βολές, 8 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 5 λάθη) και τον ακολούθησε ο Πονζμιέσκι που έβαλε το δικό του λιθαράκι για τη νίκη.
Νωρίτερα, οι Χοκς δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν σε μία άνετη νίκη επί των Χόρνετς με 134-102.
Τα «Γεράκια» είχαν τον πρώτο λόγο από το ξεκίνημα του αγώνα και παρότι οι «σφίγγες» ανέβασαν εν συνεχεία την απόδοσή τους εν τούτοις οι Χοκς «κλείδωσαν» τη νίκη με τον Τράε Γιανγκ να καταγράφει 31 πόντους.
Τη νίκη πανηγύρισαν και οι Σέλτικς στον αγώνα κόντρα στους Νετς, τους οποίους κέρδισαν 104-96. Πορζίνγκις, Σχιέρμαν και Γουάιτ με 24, 20 και 18 πόντους αντίστοιχα ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα της Βοστώνης.