Κιούμπαν: «Θα δούμε συμβόλαιο ύψους ενός δις»!

Ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς Μαρκ Κιούμπαν προχώρησε σε δηλώσεις στον Σάνον Σαρπ και κάποια στιγμή ρωτήθηκε για το αν πιστεύει ότι θα υπάρξει συμβόλαιο στο NBA που θα φτάνει το 1 δις δολαρίων.

Κιούμπαν: «Θα δούμε συμβόλαιο ύψους ενός δις»!

Ο Μαρκ Κιούμπαν πιστεύει πως τα συμβόλαια στο ΝΒΑ θα... εκτοξευτούν στο μέλλον, με τους παίκτες να παίρνουν περισσότερα από τους ιδιοκτήτες. Μάλιστα, δήλωσε πως θα υπάρξουν συμβόλαια που θα φτάνουν το 1 δις.

Ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς απάντησε πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα γίνει αυτό. Τόνισε πως οι παίκτες αξίζουν κάθε δολάρια που βγάζουν, καθώς αυτοί είναι το πρωτάθλημα και υπογράμμισε πως οι μπασκετμπολίστες θα βγάζουν περισσότερα από τους ιδιοκτήτες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Σίγουρα θα δούμε συμβόλαιο να φτάνει το 1 δισ. Τα τηλεοπτικά ανεβαίνουν και με αυτόν τον τρόπο θα φτάσουμε τα 100 εκατομμύρια τον χρόνο σε συμβόλαιο ενός παίκτη. Είδαμε τον Στεφ Κάρι να υπογράφει για 62 εκατομμύρια. Ο Λούκα Ντόντσιτς θα πάρει αρκετά.

Εγώ δε βγάζω 100 εκατομμύρια τον χρόνο. Θα έχουμε παίκτες που βγάζουν περισσότερα από τους ιδιοκτήτες, αυτό είναι οκ, δεν υπάρχει λίγκα χωρίς αυτούς. Αυτοί είναι το πρωτάθλημα και αξίζουν κάθε δολάριο».