Κλέι Τόμπσον: «Σεζόν εφάμιλλη με του Νοβίτσκι το 2011»

Αισιόδοξος για τη νέα σεζόν με τους Μάβερικς ο Κλέι Τόμπσον.

Κλέι Τόμπσον: «Σεζόν εφάμιλλη με του Νοβίτσκι το 2011»

Μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές του καλοκαιριού έκαναν οι Μάβερικς που απέκτησαν τον Κλέι Τόμπσον, ο οποίος άφησε τους Ουόριορς με τους οποίους ανδρώθηκε και κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα.

Ο 34χρονος σουτέρ, που παραμένει ένα από τα κορυφαία γκαρντ της λίγκας - παρότι δεν έχει τη σπιρτάδα του παρελθόντος - σε δηλώσεις του λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της νέας του ομάδας που πέρσι έφτασε μέχρι τους Τελικούς του κορυφαίου πρωταθλήματος.

«Ξέρω ότι μπορούμε να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια είπε: «Για αυτό ήρθα στην πόλη νωρίτερα, προκειμένου να νιώσω την πόλη και την αίσθηση που επικρατεί στο νέο μου περιβάλλον. Περνάω πολύ όμορφα όσο είμαι εδώ».

Έπειτα ρωτήθηκε για το σπουδαίο πρωτάθλημα των Μάβερικς του Ντιρκ Νοβίτσκι το 2011 κόντρα στους Χιτ, που τους αποκάλεσε… Beatles, εξαιτίας των πολλών αστέρων που διέθεταν στο ρόστερ τους, όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Κρις Μπος και ο Ντουέιν Ουέιντ.

«Ήταν μια εξαιρετική ομάδα που είχε φανταστική χημεία και την διατήρησε ενώ ήταν σε χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας νικώντας ομάδες με τεράστιο ταλέντο, όπως τους Λέικερς του Κόμπι, τους Θάντερ του Ντουράντ και φυσικά τους… Beatles του Μαϊάμι. Ήταν μια σεζόν που σε γεμίζει με έμπνευση. Ήταν φοβερό να την παρακολουθείς», δήλωσε ενώ παράλληλα έδωσε υπόσχεση για το μέλλον:

«Θα προσπαθήσω να το επαναλάβω αυτό την ερχόμενη σεζόν».