Νοβίτσκι: «Θα ήθελα μαζί Ντόντσιτς, Γιόκιτς στους Μάβερικς»

Ο Γερμανός θρύλος του μπάσκετ Ντιρκ Νοβίτσκι υποστήριξε πως θα ήθελε να δει κάποια στιγμή τους δύο αστέρες να παίζουν μαζί με την φανέλα των Ντάλας Μάβερικς

Νοβίτσκι: «Θα ήθελα μαζί Ντόντσιτς, Γιόκιτς στους Μάβερικς»

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι αποκάλυψε το… μπασκετικό του όνειρο λέγοντας πως θα ήθελε να δει τον Νίκολα Γιόκιτς μαζί με τον Λούκα Ντόντσιτς στους Ντάλας Μάβερικς.

Ο Γερμανός θρύλος, βρέθηκε στη Λιουμπλιάνα για να πανηγυρίσει το τέλος της καριέρας του Ντράγκιτς και πριν αποχωρήσει απάντησε σε μερικές ερωτήσεις από δημοσιογράφους.

Κάποια στιγμή ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Νίκολα Γιόκιτς με τον Λούκα Ντόντσιτς και είπε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να ήταν στο Ντάλας. Δεν είμαι σίγουρος πως θα γίνει ποτέ, αλλά φυσικά είναι δύο από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Έχουν τρομερή σχέση μεταξύ τους, σέβεται ο ένας τον άλλον. Περνάνε χρόνο μαζί. Δεν είμαι βέβαιος, φυσικά θέλω τον Ντόντσιτς στο Ντάλας όσο περισσότερο μπορούμε. Ελπίζω να τελειώσει εδώ την καριέρα του αλλά αγαπάω τον τρόπο παιχνιδιού του Γιόκιτς, πως παίζει με πάθος. Είναι τρομεροί παίκτες».