Τρίσταν Βούκτσεβιτς: Υπέγραψε (ξανά) στους Ουίζαρντς

O Τρίσταν Βούκτσεβιτς έμεινε ελεύθερος από τους Ουίζαρντς για να υπογράψει… ξανά μαζί τους. 

Τρίσταν Βούκτσεβιτς: Υπέγραψε (ξανά) στους Ουίζαρντς

Μερικές μέρες μετά το opt out που έκαναν οι Ουίζαρντς στο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει την άνοιξη με τον Τρίσταν Βούκτσεβιτς, οι δύο πλευρές ήρθαν σε νέα συμφωνία μεταξύ τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο 21χρονος (2.12μ.) φόργουορντ αποφάσισε να υπογράψει “two way” συμβόλαιο με την ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία στο ΝΒΑ κι έτσι θα συνεχίσει να παίζει στην Αμερική.


Λόγω της φύσης του συμβολαίου, θα περάσει αρκετό χρόνο στην G-League, αλλά θα έχει ευκαιρίες να παίξει και στο ΝΒΑ, ανάλογα με τις ανάγκες στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Βούκτσεβιτς κλήθηκε από τους Ουίζαρντς προς το τέλος της σεζόν 2023-24 κι αυτός αποφάσισε να αφήσει την Παρτιζάν για να κυνηγήσει το όνειρο του.

Έπαιξε σε 10 παιχνίδια της κανονικής περιόδου – τα τέσσερα ξεκινώντας βασικός- και μέτρησε 8.5 πόντους και 3.6 ριμπάουντ σε περίπου 16 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής.

Σίγουρα ο δρόμος τώρα είναι δύσβατος καθώς με το “two way” συμβόλαιο θα παίζει κυρίως στην G-League, αλλά αποκλείεται προσώρας η περίπτωση να επιστρέψει στην Ευρώπη όπως φαινόταν πριν μερικά 24ωρα.

Ο Βούκτσεβιτς ήταν επιλογή των Ουίζαρντς το draft του 2023 και συγκεκριμένα στο #42.