Νικολοπούλου: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο»
Οι δηλώσεις της παίκτριας του Ολυμπιακού έπειτα από τη νίκη στον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.
![Νικολοπούλου: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο»](https://www.fosonline.gr/media/news/2025/02/15/334674/main/nikolopoyloy-2.jpg)
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 57-55 του Παναθηναϊκού στο φινάλε του ημιτελικού Κυπέλλου και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό. Η παίκτρια των «ερυθρόλευκων», Αγγελική Νικολοπούλου, μίλησε στη λήξη της αναμέτρησης.
Αναλυτικά:
Ολυμπιακός: Ο Ζέλσον και το σπάσιμο του... ροδιού το 2025!
«Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Κάναμε το ιδανικό κλείσιμο. Ήμασταν εκτός παιχνιδιού όλοι μας. Από την αρχή είχαμε πει ότι δεν θα επιτρέψουμε στον Παναθηναϊκό να τρέξει στο επιθετικό τρανζίσιον. Παίρναμε ατομικές επιθέσεις και δεν γυρνούσαμε την μπάλα. Τους επιτρέψαμε τα επιθετικά ριμπάουντ, ήμασταν εκτός. Χρεώθηκαν παίκτριες με 3-4 φάουλ για να κλείσουμε το τρανζίσιον αλλά δεν τα καταφέραμε. Μίλησε η εμπειρία στο τέλος. Η Λάμπερτ ήταν εκτός αλλά στο τέλος μίλησε η εμπειρία.
Δεν υπάρχει φαβορί αυτή τη στιγμή. Είμαστε στο όνομα αλλά πρέπει πάντα στο γήπεδο να αποδεικνύουμε ότι αξίζουμε να κερδίζουμε. Για να κερδίσεις πρέπει να ματώσεις και να βγάλεις εκτός πλάνου τον αντίπαλο για να πάρεις αυτό που αξίζεις».