Γιαννακόπουλος: «Τους αγώνες μπορεί να καταφέρετε να τους κάνετε σήμερα, αλλά θα φύγετε»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε ανάρτησή του έκανε αναφορά στην ΑΣΕΑΔ, η οποία έκρινε παράνομη την ΚΕΔ, και κάλεσε όλους τους αρμόδιους φορείς να πάρουν θέση.
![Γιαννακόπουλος: «Τους αγώνες μπορεί να καταφέρετε να τους κάνετε σήμερα, αλλά θα φύγετε»](https://www.fosonline.gr/media/news/2025/02/12/334259/main/giannakopoulos.jpg)
Να σημειωθεί ότι νωρίτερα η ΑΣΕΑΔ έκρινε άκυρη τη σύνθεση της ΚΕΔ, μετά από προσφυγή που είχε καταθέσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Αναλυτικά όσα είπε ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς MVP ο Βεζένκοφ και ο ηγέτης Φουρνιέ
«Όλοι μάθαμε για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, που κρίνει παράνομη την ΚΕΔ. Η ΕΟΚ αντί να παραιτηθεί, γιατί το διοικητικό συμβούλιο είναι πλέον έκπτωτο ή έτσι θα έπρεπε να είναι, τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα κάνοντας με zoom ΔΣ της ΕΟΚ δύο ώρες πριν τον πρώτο αγώνα του Final 8. Αυτό δείχνει ότι και οι ίδιοι ξέρουν ότι έκαναν παρανομίες και ότι έχουν ξεφτιλιστεί.
Πού είναι η πολιτική ηγεσία, ο Υπουργός Αθλητισμού και η Γ.Γ. Αθλητισμού να κηρύξει έκπτωτο το ΔΣ της ΕΟΚ και να το αντικαταστήσει άμεσα; Τους αγώνες μπορεί να καταφέρετε να τους κάνετε σήμερα, αλλά ότι θα φύγετε... θα φύγετε».