Προς χειρουργείο ο Τόμας Γουόκαπ, βγαίνει στην αγορά ο Ολυμπιακός

Η κατάσταση του Τόμας Γουόκαπ δε βελτιώνεται, με τη περίπτωση του χειρουργείου να είναι η πλέον πιθανή.

Προς χειρουργείο ο Τόμας Γουόκαπ, βγαίνει στην αγορά ο Ολυμπιακός

Όπως είχαμε σημειώσει το πρωί, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να αντιμετωπίσει συντηρητικά το πρόβλημα του Τόμας Γουόκαπ στη μέση, έτσι ώστε να αποφύγει το χειρουργείο.

Όμως, η κατάσταση του Αμερικανού γκαρντ με ελληνικό διαβατήριο δε βελτιώνεται. Έτσι, οι σκέψεις των ανθρώπων των ερυθρόλευκων είναι να μπει ο Γουόκαπ στο χειρουργείο, ώστε να αποκατασταθεί μια και καλή το πρόβλημα στη μέση του.

Όπως γίνεται κατανοητό, αν ο Γουόκαπ περάσει τη πόρτα του χειρουργείου, αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Αυτή η εξέλιξη οδηγεί τον Ολυμπιακό να κοιτάξει στην αγορά, ώστε να τον αντικαταστήσει. Θυμίζουμε ότι το παράθυρο για την Euroleague κλείνει στις 26 Φεβρουαρίου, ενώ δεν μπορεί να πάρει παίκτη από άλλη ομάδα της διοργάνωσης.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110