Καλαϊτζάκης: «Δεν πρέπει να χάσουμε άλλο παιχνίδι εντός έδρας»
Οι δηλώσεις του αθλητή του Παναθηναϊκού, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη εν όψει της αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε.
Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης στάθηκε στην νοοτροπία του Παναθηναϊκού όταν παίζει στην έδρα του, αναφορικά με το ματς με τη Φενέρμπαχτσε (4/2, 21:15) και σημείωσε πως οι «πράσινοι» πρέπει να κερδίζουν όλα τα παιχνίδια.
Αναλυτικά όσα είπε:
Ολυμπιακός: Αν λεγόταν… Μασουρίνιο
«Χάσαμε το προηγούμενοι παιχνίδι στην Ιταλία, το οποίο έπρεπε να το πάρουμε δεδομένου κιόλας πως η Αρμάνι Μιλάνο είχε πολλές απουσίες. Θα συμφωνήσω με τον κόουτς πως δεν πρέπει να χάσουμε άλλο παιχνίδι εντός έδρας, αρχής γενομένης με αυτά που έρχονται αυτή την εβδομάδα.
Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά, νιώθουμε πολύ καλά. Είναι δύο τελικοί που πρέπει να τους πάρουμε».
Για τα δύο διαφορετικά πρόσωπα στα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια:
«Είναι διαφορετικό να παίζεις εντός έδρας κι εκτός. Η προσέγγισή μας δεν είναι η ίδια. Στο ΟΑΚΑ δαγκώνουμε από την αρχή. Είμαστε επιθετικοί στις δύο πλευρές του παρκέ. Όταν παίζουμε εκτός έδρας είμαστε πολύ νωθροί, λες και είμαστε διαφορετική ομάδα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό.
Έχουμε φτάσει στον Φεβρουάριο, πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, ξεκινώντας από αύριο απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό. Πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία».
Για τα δυνατά σημεία της Φενέρμπαχτσε:
«Γυρίζει πολύ καλά την μπάλα στην επίθεση. Έχει έναν πολύ καλό παίκτη, που κάνει όλες τις δουλειές, τον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις. Όπως είπα και πριν, έχουν πολύ καλή χημεία και καλή κυκλοφορία στην επίθεση. Έχουν όμως επίσης κάποιες ατέλειες, που πρέπει να τις χτυπήσουμε».