Μπιτίμ: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα είναι στο Final Four» - Τι είπε για Ναν και Βεζένκοφ

Όσα δήλωσε ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχου, Ονουράλπ Μπιτίμ.

Μπιτίμ: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα είναι στο Final Four» - Τι είπε για Ναν και Βεζένκοφ

Ο Ονουράλπ Μπιτίμ επέστρεψε στην Ευρώπη και αγωνίζεται στη Μπάγερν Μονάχου ως δανεικός από τη Φενέρμπαχτσε. Ο Τούρκος φόργουορντ μίλησε για τους πιο δύσκολους αντιπάλους στην Euroleague και τις ομάδες που θα φτάσουν στο Final Four.

Αναλυτικά όσα είπε στο "Basketballsphere":

Για το ποιος είναι ο πιο δύσκολος παίκτης για να μαρκάρει στην Euroleague: «Χρειάζομαι λίγο περισσότερο χρόνο και ενδεχομένως θα έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη μόλις αγωνιστώ κόντρα σε περισσότερους παίκτες. Όμως, αν έπρεπε να διαλέξω έναν, ο Κέντρικ Ναν είναι σίγουρα ο πιο δύσκολος για να τον μαρκάρεις. Θα προσέθετα και τον Σάσα Βεζένκοφ στις off-ball καταστάσεις».

Για τις ομάδες που θα φτάσουν στο Final Four: «Μαζί με την Μπάγερν Μονάχου θα επιλέξω τη Φενέρμπαχτσε, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ως τις ομάδες που θα μπουν στο τελικό τουρνουά».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110