Ολυμπιακός: Χαμένος στη μετάφραση...

Προβληματίζει ο Ολυμπιακός, καλείται να αλλάξει την κατάσταση

Ολυμπιακός: Χαμένος στη μετάφραση...

Υπάρχει πρόβλημα και δεν μπορούμε να το κρύψουμε. Ο Ολυμπιακός έχασε πάλι ένα δικό του παιχνίδι και παραμένει χωρίς νίκη μακριά απ’ το σπίτι του στη φετινή Ευρωλίγκα. Όπως και με την Εφές, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να κρατήσει τη διαφορά που είχε και είδε τη Μπάγερν να παίρνει τη νίκη στο τέλος.

Οι «ερυθρόλευκοι» απέχουν ακόμη πολύ απ’ την ομάδα που ονειρεύονται να δουν φέτος στο μεγάλο λιμάνι. Υπάρχει μέχρι στιγμής πρόβλημα και το μεγαλύτερο δείχνει να το έχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος δυσκολεύεται να διαχειριστεί το ρόστερ. Δεν υπάρχει χημεία, οι παίκτες ψάχνουν τους ρόλους τους, δεν έχει βρεθεί το κατάλληλο σχήμα για τα δύσκολα.

Κάνουμε υπομονή, ξέρουμε πως ακόμη είναι νωρίς, αλλά χρειάζονται και νίκες. Ήδη ο Ολυμπιακός μετράει 3 ήττες στην Ευρωλίγκα και είναι με αρνητικό πρόσημο (2-3).

Και μέσα σ’ αυτήν την κατάσταση, έρχεται την Κυριακή το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Η πίεση θα είναι με τους «ερυθρόλευκους» αφού είναι γηπεδούχοι και ξέρουν πως πρέπει να κερδίσουν. Ο Παναθηναϊκός απ’ τη μεριά του θα είναι με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς ο ίδιος κέρδισε στην Πόλη τη Φενέρμπαχτσε με μεγάλα σουτ του Σλούκα.

Ο Ολυμπιακός καλείται να βγάλει εγωισμό και να δείξει τι μπορεί να κάνει φέτος. «Χτίστηκε» το καλοκαίρι για να κερδίσει τίτλους και όχι να …χάνει απ’ τη Μπάγερν (όσο υπολογίσιμο σύνολο κι αν είναι οι Βαυαροί). Στην ομάδα με ψυχραιμία πρέπει να κοιτάξουν τι πάει λάθος ως τώρα και να το διορθώσουν.

Ο κόσμος θα είναι εκεί, ο Ολυμπιακός οφείλει να τα δώσει όλα και να κερδίσει τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.