Ολυμπιακός: Το... ρολόι ίσως πρέπει να αλλάξει

Οι αλλαγές στα σχήματα του Ολυμπιακού έχουν την επίπτωσή τους

Ολυμπιακός: Το... ρολόι ίσως πρέπει να αλλάξει

Ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία για ένα μεγάλο «διπλό» στην Πόλη. Μπήκε ιδανικά στην αναμέτρηση, έδειξε πως είναι καλύτερος, αλλά ένα παιχνίδι όπως όλοι ξέρουμε κρατάει 40 λεπτά και νικήτρια τελικά αναδείχτηκε η Εφές.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν στο φινάλε μαζεμένα όσα λάθη δεν είχαν κάνει προηγουμένως. Ο Φουρνιέ από πρωταγωνιστής έγινε …μοιραίος και η Εφές πανηγύρισε μια νίκη που ίσως και η ίδια να μην περίμενε όπως ξεκίνησε το ματς.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε έτσι για άλλη μια φορά στην έδρα της Εφές (έχει να κερδίσει από το μακρινό 2017). Και παρέμεινε χωρίς «διπλό» στη φετινή Ευρωλίγκα.

Στην ομάδα θα πρέπει να κοιτάξουν τι φταίει και χάνει το μυαλό της σε κρίσιμα σημεία όπως συνέβη και στο συγκεκριμένο ματς.

Και στον πάγκο ίσως να πρέπει να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα. Όπως το …περίφημο ρολόι. Σύμφωνοι, ο φετινός Ολυμπιακός έχει πάρα πολλούς καλούς παίκτες και όλοι θα πρέπει να παίζουν, όμως μερικές φορές ίσως είναι αναγκαίο να μένουν στο παρκέ οι παίκτες που νιώθουν «καυτοί». Γιατί βλέπουμε να επιστρέφουν …κρύοι όσοι πριν ήταν «ζεστοί». Και αυτό έχει την επίπτωσή του.

Νωρίς είναι ακόμη, δεν φέρνουν την καταστροφή σ’ αυτό το σημείο οι ήττες, πιστεύουμε πως θα βρει τη λύση στην πορεία ο Μπαρτζώκας.