Ολυμπιακός: Απαραίτητη η νίκη με την Ολίμπια Μιλάνο

Ο Ολυμπιακός αφήνει την κούραση στην άκρη και καλείται να κερδίσει τους Ιταλούς

Ολυμπιακός: Απαραίτητη η νίκη με την Ολίμπια Μιλάνο

Σε ασταμάτητους ρυθμούς ο Ολυμπιακός περιμένει το βράδυ της Τρίτης (21:15) στο ΣΕΦ την Ολίμπια Μιλάνο για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Το τρίτο παιχνίδι σε πέντε ημέρες και καταλαβαίνουμε πως είναι δύσκολο να έχουν τη μέγιστη ενέργεια οι «ερυθρόλευκοι». Θα πρέπει ωστόσο να συνηθίσουν σε τέτοιους ρυθμούς, καθώς λίγο πολύ η χρονιά έτσι θα πάει. Γίναμε ΝΒΑ, αλλά εκεί τα παιχνίδια της ρέγκιουλαρ σίζον είναι κατά πολύ περισσότερα και μια ήττα να κάνεις δεν κοστίζει τόσο. Αντιθέτως εδώ, κάθε ήττα έχει τη σημασία της. Σωστά τα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Ολυμπιακός αφήνει την κούραση στην άκρη και καλείται να πάρει την 2η νίκη του στη φετινή Ευρωλίγκα. Απαραίτητοι οι δυο βαθμοί, τόσο για αγωνιστικούς όσο και ψυχολογικούς λόγους. Μη ξεχνάμε ότι ακολουθεί την Παρασκευή το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Εφές και θα ήταν ό,τι χειρότερο δυο ήττες στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ένα μέρος των φετινών δυνατοτήτων τους στο παιχνίδι με τον Άρη και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Απέναντί τους βέβαια θα βρεθεί μια καλύτερη ομάδα και θα χρειαστεί το μάξιμουμ απ’ όλους.

Η παράδοση είναι με το μέρος του Ολυμπιακού και ο κόσμος πρέπει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας. Οι νίκες είναι αναγκαίες αυτήν την εποχή, χωρίς απαραιτήτως να συνδυάζονται με τρομερές εμφανίσεις.

Ο Ολυμπιακός πάει λοιπόν για τη νίκη με τους Ιταλούς, ξέροντας πως το …στραβοπάτημα απαγορεύεται. Είναι ανώτερος και απλά πρέπει να το αποδείξει!