Παπανικολάου: «Συλληπητήρια στην οικογένεια του Μπάλντοκ και συγχαρητήρια στην εθνική ποδοσφαίρου»!

Ο Kώστας Παπανικολάου ξεκίνησε τις δηλώσεις του για τη δύσκολη νίκη επί της Ζαλγκίρις αναφερόμενος στον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ αλλά και το πώς τίμησαν την μνήμη του στην Εθνική ποδοσφαίρου. Όσο για το ματς παραδέχθηκε: «Μετά το 2ο 10λεπτο... σβήσαμε κι έγινε θρίλερ στο τέλος»

Παπανικολάου: «Συλληπητήρια στην οικογένεια του Μπάλντοκ και συγχαρητήρια στην εθνική ποδοσφαίρου»!

Το γιατί είναι ο αρχηγός του μπασκετικού Ολυμπιακού υπενθύμισε ο Κώστας Παπανικολάου που πριν αναφερθεί στη δύσκολη επικράτηση επί της Ζαλγκίρις έκανε μνεία στο θέμα των ημερών: το θάνατο του Τζoρτζ Μπάλντοκ.

Συλληπήθηκε την οικογένεια του, ενώ συνεχάρη την εθνική ποδοσφαίρου για τη νίκη επί της Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ» με την οποία τίμησε την μνήμη του αδικοχαμένου άσου:

«Καταρχάς θα ήθελα να εκφράσω τα συλληπητήρια μου στην οικογένεια του Τζόρτζιο Μπάλντοκ. Θα ήθελα όμως να δώσω και τα συγχαρητήρια του στην εθνική ποδοσφαίρου για την αυτοθυσία που έδειξαν οι παίκτες για να τιμήσουν τον συμπαίκτη και το φίλο τους. Μας συγκίνησαν όλους».

Aναφορικά με το ματς παραδέχθηκε: «Σαν να ...σβήσαμε τις μηχανές από το 2ο 10λεπτο και στο τέλος έγινε θρίλερ. Νιώσαμε κάπως άνετα με το μεγάλο προβάδισμα και χαλαρώσαμε, ενώ δεν είμαστε κι έτοιμοι όπως κι οι άλλες ομάδες βέβαια. Πρέπει να το κοιτάξουμε όπως και τα χαμένα ριμπάουντ»/