Ρεάλ Μαδρίτης: Εκτός για ένα μήνα ο Φελίζ, χάνει Παναθηναϊκό

Ο Αντρές Φελίζ τραυματίστηκε στο πέλμα στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρτίζαν, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία ενός μήνα.

Ρεάλ Μαδρίτης: Εκτός για ένα μήνα ο Φελίζ, χάνει Παναθηναϊκό

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την πρώτη της νίκη στη φετινή EuroLeague, επικρατώντας της Παρτίζαν εντός έδρας με 93-86.

Η νίκη όμως, επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Αντρές Φελίζ. O 27χρονος γκαρντ χτύπησε στο πέλμα και αποχώρησε άμεσα, υποβασταζόμενος μάλιστα, για τα αποδυτήρια.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων επιβεβαίωσαν τις ανησυχίες των ανθρώπων της ομάδας. O Φελίζ υπέστη πελματιαία απονευρωσίτιδα. Η Ρεάλ ανακοίνωσε πως η κατάστασή του θα παρακολουθείται, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα επιστροφής. Ωστόσο, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία τουλάχιστον ενός μήνα.

Ο τραυματισμός του Φελίζ πάντως, έρχεται σε μία περίοδο που ο Τσους Ματέο είχε αρχίσει να αισιοδοξεί, βλέποντας την πορεία της αποθεραπείας του Ουσμάν Γκαρούμπα να πηγαίνει πολύ καλά.

Μάλιστα, ο προπονητής των Μαδριλένων δήλωσε μετά τον αγώνα με την Παρτίζαν:

Πιστεύω πως δεν θα λείψει για πολύ ακόμα. Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα, γιατί τον χρειάζομαι. Δεν ξέρω εάν θα είναι μαζί μας από το επόμενο κιόλας παιχνίδι, αλλά ελπίζω να γυρίσει άμεσα.