Αποχαιρέτησε...προσωρινά τον Ουάσιγκτον η Παρτίζαν

Η Παρτίζαν εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως ο Ντουέιν Ουάσιγκτον θα μεταβεί στις ΗΠΑ για να παίξει ρόλο στην ανταλλαγή του Καρλ Άντονι Τάουνς στους Νικς.

Αποχαιρέτησε...προσωρινά τον Ουάσιγκτον η Παρτίζαν

Η Παρτίζαν αποχαιρέτησε τον Ντουέιν Ουάσινγκτον, ελπίζοντας να τον υποδεχθεί ξανά στην... αγκαλιά της σύντομα. Πάρα πολύ σύντομα για την ακρίβεια. Έστω και αν δεν μπορεί να το πει αυτό επίσημα.

Η είδηση ότι οι Νικς πλήρωσαν το buy out ύψους 1 εκατ. δολαρίων του Ντουέιν Ουάσινγκτον στην Παρτίζαν και τον συμπεριέλαβαν στα ανταλλάγματα που έστειλαν στους Χόρνετς για την απόκτηση του Καρλ-Άντονι Τάουνς από τους Γουλβς έκανε τον γύρο του κόσμου. Kυρίως λόγω της ευρηματικότητας των Νεοϋορκέζων, αφού ο στόχος είναι ο Αμερικανός να μείνει άμεσα ελεύθερος και να επιστρέψει στην σερβική ομάδα. Η Παρτίζαν, λοιπόν, επιβεβαίωσε μέσω ανακοίνωσης το πρώτο κομμάτι της είδησης, αφήνοντας μία... χαραμάδα για το δεύτερο.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

O σύλλογος άφησε τον παίκτη να πάει στις ΗΠΑ για να παίξει ρόλο στην ανταλλαγή του, από την οποία θα κερδίσει ένα σημαντικό οικονομικό αντίκρισμα. Επίσης, η Παρτίζαν διατήρησε τα δικαιώματα του παίκτη, σε περίπτωση που επιστρέψει στην Ευρώπη.
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνία, η Παρτίζαν θα προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Με λίγα λόγια, η Παρτίζαν λέει πως αν επιστρέψει ποτέ στην Ευρώπη ο Αμερικανός μπορεί να υπογράψει μόνο μαζί της. Η λεπτομέρεια της υπόθεσης βέβαια είναι ότι αυτό μπορεί να γίνει σε μερικές ημέρες.

Η σερβική ομάδα όμως δεν μπορούσε να το αναφέρει αυτό, αφού σε αυτή την περίπτωση θα παραδεχόταν ότι τόσο αυτή, όσο και οι Νικς με τους Χόρνετς, έχουν προβεί σε μία συμφωνία που είναι στα όρια της παραβίασης κανονισμών.