Σταυρόπουλος: «Πρωταρχικός στόχος της Αρμάνι είναι τα playoffs της EuroLeague»

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος αναφέρθηκε στην ομάδα της Αρμάνι Μιλάνο ενόψει της νέας σεζόν. 

Σταυρόπουλος: «Πρωταρχικός στόχος της Αρμάνι είναι τα playoffs της EuroLeague»

Για την κατάκτηση του Super Cup Ιταλίας: "Είναι ένας τίτλος που αν τον κερδίσεις λένε όλοι “Σιγά, το Super Cup πήρε” και αν τον χάσεις αρχίζει η μουρμούρα ότι κάτι δεν πάει καλά. Ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ιστορικές ιταλικές ομάδες, το οποίο κρίθηκε στην παράταση. Δεν είναι ένας τίτλος που κρίνει τίποτα για το μέλλον, αλλά σού δίνει μια δύναμη και μια εμπιστοσύνη ότι έχεις αρχίσει να δουλεύεις σαν ομάδα καλά και σού περνάει κάποια αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον.

Το ευχαριστήθηκαν όλα τα παιδιά, το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό, έχουν “δεθεί” όλα τα παιδιά. Ήταν μια ωραία βραδιά και πάντα το Super Cup είναι ένας τίτλος".

Για την προετοιμασία: "Μετά από αρκετά χρόνια είχαμε την ευκαιρία να μην έχουμε διοργανώσεις, οπότε να μπορέσουμε να κάνουμε μια προετοιμασία ενός μήνα όλοι οι παίκτες, πράγμα που δε θυμάμαι από πότε έχει να συμβεί.

Αυτό ήταν πολύ καλό για ‘μας, ιδίως για μια ομάδα με οχτώ καινούργιους παίκτες. Ήταν πολύ σημαντικό να δουλέψουμε όλοι μαζί, αλλά έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια για δουλειά και βελτίωση".