Βιλντόζα: «Αισθάνομαι πιο άνετα με τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού»

Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε για τη μέχρι τώρα εμπειρία του στον Ολυμπιακό και συνέκρινε τον τρόπο που αγωνίζονται οι Πειραιώτες με αυτόν του Παναθηναϊκού.

Βιλντόζα: «Αισθάνομαι πιο άνετα με τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού»

Ο Λούκα Βιλντόζα μετακινήθηκε από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό και μετά το φινάλε της φιλικής αναμέτρησης με τη Βίρτους Μπολόνια αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού των Πειραιωτών και σε αυτόν των «πράσινων»

«Φαίνεται πως διαθέτουμε πολλές προσωπικότητες και αρκετό ταλέντο, αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε μακριά. Αυτή την περίοδο μας λείπει ο Φαλ με τον Μιλουτίνοφ ενώ και ο Φουρνιέ ακόμη δεν είναι έτοιμος», είπε αρχικά ο Βιλντόζα.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη μετακίνηση του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό και είπε: «Έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός θέλησε να με αποδεσμεύσει και αυτό είναι κάτι το οποίο σέβομαι ως απόφαση. Εγώ ήρθα στον Ολυμπιακό γιατί μου προσφέρει αυτά που με ικανοποιούν.

Θέλω να είμαι επαγγελματίας. Λατρεύω το περιβάλλον και σέβομαι απεριόριστα και τον κόσμο του Ολυμπιακού. Η προετοιμασία μέχρι τώρα έχει διαφορές. Για παράδειγμα στον Ολυμπιακό παίζουν με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Με περισσότερες πάσες και με λιγότερα pick ‘n’ roll. Στον Ολυμπιακό πάμε λίγο περισσότερο σε καταστάσεις πέντε εναντίον πέντε. Αισθάνομαι πιο άνετα με τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού. Η άμυνα είναι διαφορετική σε σχέση με τον Παναθηναϊκό και προσπαθώ να προσαρμοστώ»