Εβάν Φουρνιέ: Αυτό που δεν είδε στο Παρίσι, να το ζήσει τώρα με τον ίδιο μέσα!

Ο Εβάν Φουρνιέ δεν είχε δει τον Ολυμπιακό να παίρνει την Ευρωλίγκα το 2010 και θέλει να το κάνει τώρα με τον ίδιο πρωταγωνιστή! 

Εβάν Φουρνιέ: Αυτό που δεν είδε στο Παρίσι, να το ζήσει τώρα με τον ίδιο μέσα!

Μια άλλη εικόνα απ’ αυτή του αεροδρομίου έδειξε στην παρουσίασή του ο Εβάν Φουρνιέ. Έχοντας αφήσει πίσω τους πανηγυρισμούς στο «Βενιζέλος», ο Γάλλος σούπερ σταρ παρουσιάστηκε σοβαρός και συνεσταλμένος, με τη χαρά του ωστόσο να μην κρύβεται για τον ερχομό του στον Ολυμπιακό.

Ως θεατής και νεαρός σε ηλικία, είχε δει τον Ολυμπιακό στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στο Παρίσι το 2010, και κάτι τον έκανε να αγαπήσει αυτήν την ομάδα! Από τότε του μπήκε στο μυαλό η επιθυμία να φορέσει μια μέρα τα ερυθρόλευκα και να που έγινε πραγματικότητα αυτό!

Ο Φουρνιέ έδειξε να ξέρει καλά που έρχεται. Μπορεί όπως παραδέχτηκε να μην γνωρίζει πολλά για το ευρωπαϊκό μπάσκετ (είχε φύγει από μικρός στο ΝΒΑ), ξέρει όμως τι εστί Ολυμπιακός και τη …δίψα του να πάρει την Ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια.

Ο Φαλ τον έχει ενημερώσει για όλα και είναι έτοιμος να ηγηθεί της μεγάλης προσπάθειας κατάκτησης του τίτλου! Στα 31 του θα κάνει ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα ο Εβάν και φιλοδοξεί να το πετύχει με την πρώτη!

Είναι άλλωστε κι αυτός «πεινασμένος» για τίτλους, λόγος που και τον έκανε να έρθει στην Ευρώπη. Στο ΝΒΑ δεν μπόρεσε να πάρει κάτι τόσα χρόνια -και με την εθνική Γαλλίας του λείπει ένα χρυσό μετάλλιο- και θέλει έτσι με τον Ολυμπιακό να στεφθεί πρωταθλητής!

Αυτό που δεν είδε στο Παρίσι τότε, να το ζήσει τώρα, και με τον ίδιο πρωταγωνιστή!