EuroLeague: Το... κεφάλαιο Φουρνιέ, ο Ολυμπιακός και η ομάδα που έκανε πίσω

Πληροφορίες από την Ιταλία για το μέλλον του Φουρνιέ όσο δεν κλείνει σε ομάδα του ΝΒΑ. Οι διαθέσεις του Ολυμπιακού και η ομάδα που απέσυρε το ενδιαφέρον.

EuroLeague: Το... κεφάλαιο Φουρνιέ, ο Ολυμπιακός και η ομάδα που έκανε πίσω

Φουντώνουν τα σενάρια για την επιστροφή του στη EuroLeague όσο δεν κλείνει σε ομάδα του ΝΒΑ.

Ο λόγος φυσικά για τον Εβάν Φουρνιέ που απασχόλησε έντονα ρεπορταζιακά τον Ολυμπιακό στις αρχές του καλοκαιριού, μέχρι να κλείσει οριστικά η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία και συγκεκριμένα από τον Αντρέα Καλτσόνι η ομάδα που έκανε πίσω από αυτές για τις οποίες προτάθηκαν για τον Γάλλο σούπερ σταρ, είναι η Αρμάνι Μιλάνο που επικεντρώνεται στην απόκτηση του Σκάιλαρ Μέις.

Από την άλλη σύμφωνα με τον Αλεσάντρο Λουίτζι Μάτζι, ο Ολυμπιακός κοιτάζει διακριτικά την περίπτωσή του, με βάσει όμως τα λεγόμενα του Ιταλού δημοσιογράφου δε μπορεί να εγγυηθεί συμβόλαιο μεγαλύτερο των 2 εκατ. ευρώ.

Η ομάδα που προστέθηκε στις υποψήφιες για τον πρώην παίκτης των Πίστονς είναι η Ρεάλ Μαδρίτης που μετά και την αποχώρηση του Γκέρσον Γιαμπουσέλι έχει χρήματα να ξοδέψει και θα μπορούσε να του προσφέρει ένα μεγάλο συμβόλαιο.

«Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον παίκτη εδώ και αρκετό καιρό, αλλά μετά την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοβ ο ελληνικός σύλλογος δεν μπορεί να εγγυηθεί προσφορές άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει επίσης λάβει πληροφορίες (σ.σ. για τον παίκτη). Ας το παρακολουθήσουμε», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.