Ποκουσέφσκι: Επιστρέφει στην Ευρώπη - Με ποια ομάδα συμφώνησε

Για την επιστροφή του στην Ευρώπη ετοιμάζεται ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι που θα αγωνιστεί σε ομάδα της πατρίδας του.

Ποκουσέφσκι: Επιστρέφει στην Ευρώπη - Με ποια ομάδα συμφώνησε

Μετά από τέσσερα χρόνια στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι είναι έτοιμος για την επιστροφή του στην Ευρώπη, σύμφωνα με σέρβικα ΜΜΕ.

Ο άλλοτε φόργουρντ του Ολυμπιακού, που διαθέτει και ελληνικό διαβατήριο καθώς αγωνιζόταν στις ακαδημίες των «ερυθρόλευκων» από το 2015, ήρθε σε συμφωνία με την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που έκανε γερό μπάσιμο στις μεταγραφές ενόψει της νέας σεζόν στη EuroLeague.

Συγκεκριμένα, έχει κάνει δικούς της τους Ντιλικινά, Λούντμπεργκ και Μαρίνκοβιτς, ενώ έχει ήδη συμφωνήσει και με τους Μπράντον Ντέιβις, Ταϊρίκ Τζόουνς, Άριαν Λάκιτς, Μάριο Νάκιτς, Στέρλινγκ Μπράουν, Αϊζέια Μάικ, Άιζακ Μπόνγκα και Κάρλικ Τζόουνς των οποίων οι ανακοινώσεις αναμένονται.

Ο «Πόκου» έκανε το ντεμπούτο στη EuroLeague με τον Ολυμπιακό στις 19 Μαρτίου του 2019 και στη συνέχεια επιλέχθηκε από τους Τίμπεργουλβς στο νούμερο 17 του Draft του 2020 αγωνιζόμενος στη συνέχεια για 168 εμφανίσεις στο ΝΒΑ, έχοντας 7,5 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ σε 20,4 λεπτά κατά μέσο όρο με τους Θάντερ και τους Χόρνετς.