Σταμούλος: «Είμαστε λυπημένοι, αλλά δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σταμούλου μετά το τέλος της αναμέτρησης Ελλάδα-Ισπανία.

Σταμούλος: «Είμαστε λυπημένοι, αλλά δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω»

Ο Δημήτρης Σταμούλος δήλωσε πως, παρόλη την απογοήτευση για τον χαμένο ημιτελικό, η ελληνική ομάδα θα παλέψει για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η προσπάθεια έγινε και μετράει, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε μέχρι τέλους, ενώ δείξαμε ότι μπορούμε και ότι είμαστε καλύτεροι. Κάποιες λεπτομέρειες όμως, κάποια λάθη στο τέλος μας στέρησαν τη νίκη. Είμαστε λυπημένοι, αλλά δεν θα πρέπει να το βάλουμε κάτω».

Για το παιχνίδι του χάλκινου μεταλλίου είπε:

«Δεν τα παρατάμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θα παλέψουμε όπως κάνουμε πάντα και θα πάμε για το μετάλλιο, θα πάμε να πάρουμε την τρίτη θέση. Όποια ομάδα κι αν αντιμετωπίσουμε ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι είμαστε κι εμείς καλή ομάδα και μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την χαμένη ευκαιρία:

«Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι απ’ τον τρόπο που παίξαμε, δυστυχώς τώρα έγιναν κάποια λάθη, χάσαμε μερικά ριμπάουντ, κάποιες άλλες λεπτομέρειες που δεν μας «βγήκαν» και χάσαμε την ευκαιρία να παίξουμε στον τελικό. Αλλά γενικά νομίζω ότι η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή και είμαστε ικανοποιημένοι γι’ αυτό».