Εθνική: Η δωδεκάδα κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ για το αυριανό (16/7, 18:30) φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο το Πουέρτο Ρίκο στη Θεσσαλονίκη. Εκτός έμειναν Γιάννης και Κώστας Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Εθνική: Η δωδεκάδα κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών αντιμετωπίζει αύριο (16/7, 18:30) το Πουέρτο Ρίκο σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην "PAOK Sports Arena". Λίγο πριν η αποστολή της «γαλανόλευκης» αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη, ολοκλήρωσε σήμερα την προπόνησή της, με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Βασίλη Σπανούλη, να επιλέγει τους δώδεκα διεθνείς που θα παραταχθούν στο παρκέ.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπωρεί, αλλά και ο Κώστας Αντετοκούνμπο που συνεχίζει τις θεραπείες ώστε να αποκαταστήσει το πρόβλημα στο γόνατο, ενώ δεν υπολογίζονται επίσης οι Νικ Καλάθης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους από τα προβλήματα που αποκόμισαν στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Η αποστολή της Ελλάδας: Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Τόμας Γουόκαπ, Βασίλης Τολιόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης, Γιάννης Κουζέλογλου, Νίκος Χουγκάζ και Γιώργος Τανούλης.