Λαρεντζάκης για Ολυμπιακούς Αγώνες: «Η ανυπομονησία είναι μεγάλη»

Το σχόλιο του Γιαννούλη Λαρεντζάκη για την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τι είπε για Θανάση Αντετοκούνμπο.

Λαρεντζάκης για Ολυμπιακούς Αγώνες: «Η ανυπομονησία είναι μεγάλη»

Με την ψυχή του όπως και όλοι οι διεθνείς πανηγύρισε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης την πρόκριση της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που δήλωσε πως η ανυπομονησία είναι μεγάλη, όμως στη Λιλ θα πρέπει να δουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο Θανάση Αντετοκούνμπο και τους πανηγυρισμούς του με το... ένα πόδι!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέραμε ότι οι Κροάτες είναι μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα, είχαν παίκτες με ποιότητα. Θεωρώ πως ο Γιώργος έκανε εκπληκτικό παιχνίδι και σήμερα ήταν η βραδιά του».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Τους κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ κι, όπως είπα και πριν, κάποια τρίποντα του Παπαγιάννη "άνοιξαν" την άμυνά τους για να βρει χώρο κι ο Γιάννης. Είναι τεράστια η στιγμή που ζούμε σήμερα. Θα το απολαύσουμε και θα περιμένουμε να βρεθούμε στο Παρίσι».

Για το τι έκανε το 2008 που η Εθνική είχε βρεθεί ξανά σε Ολυμπιακούς Αγώνες: «Δεν θυμάμαι. Μάλλον στην Κύθνο θα ήμουν διακοπές».

Για την ατάκα του Θανάση που έλεγε «κλείστε εισιτήρια για Παρίσι, θα πάρουμε μετάλλιο»: «Εντάξει, πάνω στη χαρά σίγουρα θα ειπωθούν πολλά. Πρέπει να πάμε με το σκεπτικό κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όπως κάναμε και τώρα, αλλά η ανυπομονησία είναι μεγάλη».

Για το τι έχει αυτή η ομάδα που τον κάνει αισιόδοξο: «Πάνω απ' όλα, είναι ομάδα, με "βάθος" στο ρόστερ. Με αρχές, οικογένεια και ο ένας παίζει και πραγματικά αγαπάει τον διπλανό του και θεωρώ πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα "κλειδιά’" της ομάδας».

Για τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Είναι τεράστια τιμή να παίζεις σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο πανηγυρισμός του Θανάση στο τέλος τα λέει όλα, με το ένα πόδι».

Για το αν το έχει συνειδητοποιήσει: «Δεν υπάρχει να συνειδητοποιήσουμε κάτι. Είναι τεράστια επιτυχία. Πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από χρόνια».

Για το αν έπαιξε ρόλο πως το προ-Ολυμπιακό έγινε στο ΣΕΦ: «Δεν είχα παίξει ποτέ στην έδρα μου ματς με την Εθνική Ελλάδας. Είναι φανταστικό το συναίσθημα και στο τέλος πανηγυρίζαμε όλοι μαζί».